|

USAID Diaspora Invest osigurao kontakt liniju za podršku kompanijama

USAID Diaspora Invest osigurao kontakt liniju za podršku kompanijama
14
F
FENA
20.3.2020. u 09:06
2
komentara
14

dijeljenja
USAID Diaspora Invest osigurao kontakt liniju za podršku kompanijama
Povodom novonastalih okolnosti vezanih za globalnu pandemiju COVID-19, iz Biznis centra bh. dijaspore i USAID Projekta "Diaspora Invest" su naglasili da će osigurati stalnu dostupnost podrške i informacija putem kontakt linije i online servisa, a u svrhu olakšavanja pristupa sredstvima iz novog javnog poziva za podršku investitorima.
Iz Projekta naglašavaju da je poziv za podršku investicijskim projektima kroz grant program još otvoren, te su pozvali kompanije koje ispunjavaju uslove, da ne propuste šansu za ostvarivanje pomoći.

"Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava ostaje otvoren i dostupan je putem web linka. Za sve dodatne informacije i savjete u vezi sa ispunjavanjem aplikacije budite slobodni da nas kontaktirate putem e-maila [email protected] i/ili broja telefona +387603420963. U stalnom smo kontaktu sa našim korisnicima. Kompanije širom zemlje su shvatile zvanične preporuke veoma ozbiljno, a mi ćemo putem naše web-platforme Diasporainvest.ba redovno informisati o svim novostima koje su vezane za trenutno stanje, a mogu biti od značaja za izazove sa kojima se suočava biznis sektor", poručuju iz USAID Projekta "Diaspora Invest".
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...