Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce sad kad pocnu i kroz BL šetati kao kroz SA? Hoće li i BL biti teheran?
@Jinxie nisu htjeli umjerenih Bosnjaka, protjerase ih. Hoce Bog tako, eto imsad arapa 😂😂😂😂😂😂
neki dan ih vidim u Lukavici ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bahna Luhkia , vjekovni arapski grad
hoće li stići do sljedećih izbora?
razlika je u tome sto ove debilcine iz vlade rs vide samo kao potencijalne "poslovne partnere" od kojih mogu da iscede solidne pare, a federaciju vide kao mesto pogodno za naseljavanje pokupovali su i silnu zemlju po srbiji, ali ja licno nisam video niti jednog arapina
Dolar nije Bog, ali je svemogući...rekoše nekoć Židovi. I u ovom slučaju to najbolje oslikava.
Arapi su digli Srbijansku privredu na noge, sad isti princip furaju u manjem entitetu. Neda svoj na svoga...
ISIS investira!
TITOV_ Urodio je plodom lobi , isplatilo se haha , samo kupujte,to je svakako srbo oteo haha ;))
nevjeruj arapu pa klali su nas hrvate i srbe do juce, imaju oni plan neboj se ovo ako milorad i dragan dopuste nek se sami objese
RS je inace veliki prijatelj muslimana. Imaju tradiciju pravljenja zabavnih parkova na Manjaci i Trnopolju a i hotelski smjestaj za muslimane su obezbjedjivali jos od Omarske.
E cuj piše M.Travar 😂😂....
kad se jeno jutro se eresani probude kad ono kupili him emiraćani četnitet i prozvali ga EMeS heheh
otjerat ce njih srpsko zivlje i to vilama za razliku od nas stoim dajemo guze za 5 KM :))))
RS kupite kompletno ....
Zahvaljujući šejhu El Duduku Banja Luka ostaje Islamabad
*postaje
Bogami oni su u Srpskoj zainteresovani ko i u FBih samo za knjiženje ! Ako hoće srska nešto masovnije onda i zidovi oko vehabijskih naselja, zatim obavezno voda te slušati ezan sa džamije !
@bigmuzzy..znaju kako posle od arapa na poklon vratit kupljeno,bosni..😉
Pa arapi smetaju samo prokletim komunjarama. Cijeli svijet gleda biznis, samo balija komunjara boji se da ne bi više muslimana i pokrivenih glava bilo u BiH. Toliko o "antifašistima", i njihovoj tolerantnosti i poštovanju prava drugačijeg. A kad pare donose LGBT i pudlica trust organizacije, onda ih ti isti pogani balijski uhljupi dočekuju zagrljajem.
@pascal Ti što im rade za 250 eura dolaze iz zemalja gdje je mjesećna plata 10 eura. A domaćem stanovništvu je visoka plata, njihovi vladari im kuće, stanove i zdravstvo besplatno daju, a poslovi im plaćeni bolje nego u evropskoj uniji.
@pascal Slažem se ja u velikoj većini s tobom. Ima ti svaka mjesta !