Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda će pošumljavati brzinom sječe...
Trebali su zaposlit 25 klixovaca ali hajd eto nema veze :P
sada samo kvalitetom mogu naprijed, a ako budo pravili pelet od lipovine i topolovine vrlo brzo će nestati sa tržišta, jer srtani kotlovi koji su sada uglavnom na našem tržištu ne trpe naš pelet zato što je u njemu ugrađen lopovluk naš svkdašnji
blago nama ala smo daleko dogurali. Prije rata ovo se ne bi ni registrovalo a danas je to vijest dana. hahahaha 25 ljudi, zauhar je, kažu ,,kad gladnoj *uzici i muha uleti ali za ovu zemlju i ,,provaliju,, pomaže samo i jedino neka fabrika.
za samo 25 ljudi
Kad bi Izetbegovici vratili sta su pokrali bilo bi vise fabrika i radnih mjesta
mjesec@zvijezda J te B, glupu i zatucanu....
Ocekujem SDA-ovce sa pricom o ispunjenom obecanju... Usput, lijepa vijest...
E na ovo je mislio Bakir kad je govorio da ce se u narednih 10 godina zaposliti 100 hiljada ljudi jer je i ovo ostvareno preko turske kreditne linije koju je direktno on dogovrio sa turcima. Do sad je zaposleno oko 6 hiljada za oko dvije godine, to je nedovoljno ali se ocekuju novi projekti, dosta vecih od ovog i slicnih!
Zaposljava SDA-ovce... Mojne srat'... Nek ulozi novac u neke od starih giganta BiH industrije?
Marius de Wilt... pravo bosansko ime... sta bi sa onom pricom da je to za povratnike? jbt ja sa bosanskim imenom i prezimenom sam aplicirao za tu kreditnu liniju pa sam dobio samo hemijsku olovku od banke...