Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napraviti bih kao one države što se zalažu za njih. Ujedinjeno Kraljevstvo ili SAD. Sjedinjene države ili Ujedinjenja konfederacija...
Mislili su prosiriti kapacitete u Bosanskoj Krupi ali godinama muce muku sa pronalaskom dodatne radne snage u Krupi, moraju traziti negdje drugo. Krupa sve praznija nazalost, kao i ostale opcine u USK. Nema mladih.
Молим више оваквих вијести!
Mozda bi mogli prosiriti trziste i na vlakove osim sto proizode za vozove. E to bi bio bum!
Lijepa Bosna, bravo eto nesto pozitivno
Plata inzinjera u Bos.krupi u bosancar je 1000KM Ali prijavit si na 450KM tako da ova prica 2000KM je cista laz,neznam sta inspekcije rade.
Hočel bit koji traktor vanserijski,pitam za Jarana Radmila iz tzv Genocidne tvorevine RS
Sa platom od 750KM neto
To nije istina , tvrde u Sarajevu. Macron nije mislio o Banja Luci tvrde u Tuzli.
16311... ti sebe bas filozofom smatras! Hahaaaa... Halooo... covjece, ti si nebitan komentator na jednom od milion portala!!!
I gdje će voziti ti vagoni .Da nema Zenice ŽRS nebi imala šta voziti.
Escobar i EU kažu, e neće moći Mile