Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Projekat Gornji horizonti se uveliko privodi kraju. Kad bude zavrsen Buna, Bunica, Bregava ostaju bez velike količine vode. Vlasti kao da su na drugoj planeti. Zaustavite Gornje horizonte dok nije kasno! Slanitet Neretve ce doci do Bunskih kanala. Hutovo blato nestaje! Lijepo je što ste naumili ali od drveta ne vidite šumu koja nestaje!
Propast ce onda Blagaj i poljoprivreda ispod Capljine ako voda usahne.Ovo bi moglo izazvati sukob izmedju Hrvatske prema Trebinju.
Od toga novca ce najmanje 3—4nove vikendice niknuti niz Bunu i Bunicu!
nekada je Bunica bila puna kamp prikolica, satora... lijepa vremena.. naplacivao se i ulaz, auto nisi mogao vidjeti na obali, niti blizu vode. stvari iz auta pod ruku i lagana setnja do mjesta .
Sve sto je djabe ne valja. Naplacivati sve i od toga odrzavati objekte i dobra. Uvijek bilo.
Kako god okrenete ovaj Mario radi nešto!
Gdje radi? Lijevo ili desno?
Drugi nas moraju natjerat da pravimo sebi dobro !
i platit , ☝️