Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nigdje ne pise ko ce odgovarati zbog toga sto radovi kasne pet mjeseci??! ako je do izvodjaca, kakve penale placa?!??! ah, joj mene, ja zaboravio da je to dobila taldzijska firma, pa je onda svejedno kad i kako ce da bude gotovo..
Ma namjerno kasne bolan da to bude pred izbore gotovo, čudi li baš što je sad predviđeni završetak radova 25og septembra? Mislim izuzetno mi je drago što se ovo gradi al pljuni me u usta ako griješim, vidićemo ko će se ovim kitit na kraju
@janje_ Pa šta ako kasne? Na Berlinskom Aerodrumu kasne godinama i ulažu dodatne milione, pa niko ne odgovara.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja sam sarajlija i tuzlacima generalno skidam kapu, ljudi u svemu prednjače u BiH i 10x su poduzetniji i urbaniji od ovih. Ovdje u glavni grad se doselio go papak i pozer koji samo sanja o uhljebljivanju. Seljaci koji su prodali zemlju preko rođaka ušli u institucije i jašu po trotoarima sa svojim džipovima, i dudlaju one hookah lule ko krmci. Kako rekoh sve pozer do pozera uz podršku gradskih i kantonalnih institucija i vlasti. Užas.
Jedi govna i ti i tvoje sarajlije i vise vase vadjenje na “seljake i dosle”. Kad nesto ne valja onda seljaci i dosle krive. Kad nesto valja a kojim slucajem je seljak i doslo onda gs svojatate sebi vas sarajlijica. Fuj licemjeri
ti nisi sarajlija...sarajlija pravi zna da mjesto rodjenja ne odredjuje inteligenciju i sposobnost covjeka da bude uspjesan....ti si seljak...
Svaka cast
Glavna poruka ovog teksta je da Tuzlanski Aerodrom od 2019. godine samostalno funkcionira te da više neće trebati budžetsku ili subvencionu pomoć.Svaka cast ako bogda jos i malo veci Avioni slijetali i polijetali sa Aerodroma .
Nema tu ništa za pohvalu. Uspon aerodroma jeste u tome da je gotovo 70% stanovništva starosne dobi 20-40 godina trajno odselio u Njemačku, Austriju i Sloveniju. Zvaničan podatak je da je u posljednjih 3 godine iz BiH trajno odselilo 250 hiljada ljudi, što znači da stvarni broj može biti samo veći. Danas su u BiH tri najprofitabilnije industrije: 1) aerodromi, 2) instrukcije za njemački jezik, 3) nargila barovi (za debile).
Opet će te vi na budžet da pokrpite gubitke nastale gradnjom.
Kako doci do aerodroma? Imamo dva saobracajna znaka, mogli su biti potavljneni i na samom aerodromu.
Samo naprijed, gotiva, ujutro doručkujem, pa u TZ na ručak i opet se vratim naveče u krevet. Milina božija, jeb@ auta, autobuse i vožnju. Najvažnije niko me ne matletira po granicama.
@StGeorg Baden Baden, 10 min auto, chek in online, Let 1,45h TZ Dubrave- Tuzla 15 min. Ukupno 3h. Druga srana isto.
@StGeorg Zbog čega? 15 min dovoljno. Nenosim ništa, putujem bar jednom sedmično, a nekad i dva puta. Poslovno.
Još 8 godina i nema nam pomoći.
komentari su odvratni, po običaju! Pitam: da li će BiH (Sarajevo) imati aerodrom koji će saobraćati na više od tri do četiri destinacije? Kakav turizam treba očekivati ? Neka Tuzle, neka Banjaluke, Sarajevo moje drago ...gdje li si ti?
Gdje treba i biti. To sto se ti ne mozes Luthansom ili Turkishem vozat, pa moras wizzairom ili ryanairom, to je tvoja dusa, a iz Sarajeva mozes do daleko vise gradova nego iz Tuzle.
komentari su odvratni, po običaju! Pitam: da li će BiH (Sarajevo) imati aerodrom koji će saobraćati na više od tri do četiri destinacije? Kakav turizam treba očekivati ? Neka Tuzle, neka Banjaluke, Sarajevo moje drago ...gdje li si ti?
Dzaba sve kad se sluzbenici aerodroma ponasaju kao da su boga za damu uhvatili. /stoka!
Na komentar putnika o trenutnom stanju na aerodromu 'ovo ni u Zanzibaru nema', odgovor je bio ' e ti si mi u Zanzibaru bio', ali šta ćemo kad nemamo izbora, trpi i šuti...
Ma znas sta neki dan sam bio i stvarno je ODRON, ali zavrsit ce se i radovi treba imati razumjevanja i stan kad se radi ne lici ni na sta. Iznenadjen sam da ono uopste funkcionise, a na sta lici.
Ako ste od iduće godine bez državne meme onda ove turske investitore odhebite po kratkom postupku
Treba wizzu spomenik napravit nemora se narod patit s hr granicarima. Odvratna sorta
@umjetnik Nisu to Hr nego EU granice,neuka sorto
@pupak znaci nema granica hr. Vjerovatno nema ni hr. U svakom slucaju nece narod jahati evrounijati kad vec nisu hrvati...Uka sorto
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ipak i pored nekih nedostataka(jer kod nas uvijek nesto fali i zapinje) sve cestitke menadzmentu ovog aerodroma i na njegovom samoodrzivom razvoju