Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno dionica duza od 5km!
Koliko god,vise je nego sto je Tito izgradio,njega je najlakse nadmasiti s obzirom da je u BiH izgradio 0 metara autoputa.
Tito je napravio sto ovi danasnji ne mogu ni okreciti, al nema veze najlakse udarati po mrtvima jer znas da ti ne mogu uzvratiti, a da nije bilo tog Tite ti bi danas govorio njemacki, talijanski i sl., a ne bi imao mogucnost da govoris na svom jeziku jer tvoj jezik ne bi postojao 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izgradite makar brzu cestu Tuzla - Sarajevo, preko Karaule više. Milion auta mjesečno ide tim putem. Kakvi Banovići i Zavidovići autoputevi jeste li normalni, ebem vam familiju nesposobnu.
Radi se u TK nema šta,dobro je da nebude više priče samo Sarajevo
Turci kao graditelji....hmmm..zemljotres je pokazao sa su veliki lopovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
De ti je to na karti „kljusino“ko ti je dao taj poso. sto karti nigde obiljezena dionica
Ako je suditi po dionici koju su gradili u Tarčinu i ostatku autoputa koji su gradili drugi, onda su dobar izbor.
Dobra je stvar izgradnja cesta zbog ekonomije i svega ali vjerujem da bih ulaganje u energiju kao vjetrenjace na planinskim vrhovima za 10ak godina zaradile pare za dvije takve ceste plus nezavisnost od varijacija cijena na svjetskom trzistu bih puno znacilo ne samo za ekonomiju vec odraz u stabilniju zemlju.
Sve je ovo presporo
Ja neznam sto se TITO spominje.Ustani kad spomenes ime TITO..I dan danas vise se vozi po putevima Titina doba neg sto se napravilo posle Tita..Tako nekenjajte bezveze…
Samo neka se gradi, bitno je i da se autoputem povezu Tuzla i Zenica.
Turci su stari vakat bili meimari ,ali sad im nešto ne vjerujem
Hoceli se vise ikad napraviti ovaj autoput 20 godina ga prave.
Samo naprijed sa infrastrukturom. Ali brze i kvalitetnije. Jos izmjestiti aerodrom Sarajevo negdje prema Visokom da se ne mucimo sa maglom.
Magla kada se formira iznad aerodroma, formira se i u ostalim kotlinama duž rijeke Bosne, pa tako nije ni Visoko izuzetak. Jedino da se izmjesti na brdo i ne bi bilo magle, vidiš možda bi Zuč zbog svog geigrafskog položaja i izgleda bio pogodan za aerodrom, ali to je već naučna fantastika za naše "stručnjake".
Papir trpi svaku.
kriticartamnoguma,kad sve znaš kolike su bile Titine dnevnice,Jel radio ko majstor ili ko irget.
Dionica Medakovo – Ozimice finansirat će se iz sredstava osiguranih putem Evropske investicijske banke (EIB) te bespovratnim sredstvima Evropske unije. Ko ono reče EU ništa ne daje???
Radi ovaj Voloder, Šumiće mu njegove, vidi se da je iz realnog sektora. Haj, valjda docekamo da se provozamo uzduž nase Bosne ponosne 🇧🇦
SARAJEVO - TUZLA, PREKO OLOVA - BRZA CESTA!!!
citaj 2035