Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje u Skandinaviji nema nasih sljiva:pozegaca,stanlay,americka plava,cacanke-vise sorti.Nude se samo one okrugle,i to preskupo.
Dobro sad, Plivit trade prodaje robu po turskim i arapskim radnjama, do supermarketa jedva da dobaci.
Da nekad odes u svedske gigante kao ICA, Coop ili Willys mozda bi vidio nase proizvode.
Pa ima supermarket i u Rinkebyjy. Ciljna grupa su nasi ljudi.
" koji se sredinom 1990 prebacuje u svedsku? " :))))))))))))))))
1990 ljudi u YU su zaradili najvece pare,to je doba Markovica i konvertibilnog Dinara,a ovaj otišo u Švedsku??Ovaj je znao šta se sprema.
Izvozimo balvane u novom pakovanju od celofana, imaju CE, TUF i ostale certifikate, uz kamion balvana sjekira ide gratis.
Još kad bi se imalo šta izvesti u Švedsku, osim možda magle, tu smo rekorderi, po količini proizvedene magle per capita. Magla i šuplja su najveći bh. brendovi :)
Voće i povrće koje uspjeva u BiH se može naći u Norveškoj (naravno dosta toga uvoznog) tokom cijele godine po veoma niskim cijenama, tako da ne znam o kakvim tu prilikama pričaš Zlatane. Jedino možda neke fabrike da otkupljuju sirovinu za pravljenje kompota, sokova, inače 0 bodova za svježe voće i povrće.
E hvala vam dobri ljudi, bas vam hvala. P.S. zna li neko za sta ce biti one 3-4 fabrike sto se grade blizu Vogosce pored glavnog puta?