Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se europska industrija sve više okreće jeftinim proizvodnim potencijalima u komšiluku kojih ima na pretek. Kupe firme za male pare, radnike plaćaju mizeriju a sve to što više nije ni Kina jeftina, rastu transportni troškovi a tu su i obavezne uvozne dadžbine.
Čudo arapi neće ?
Samo neka posteno placaju radnike, nije bitno ko je vlasnik.
Opet ti lupas klixan oko poslovni stvari.... Opet po tebi ispada da je bolje da nema investicija i da nema posla i da nema i te male plate... Neznam samo kako mozes imati tako negativan stav na sve i jednu poslovnu vijest... Tako si negativan to je strasno...
@Klixan normalno da ce da rade za manju platu nego u italiji, inace nebi selio ovamo. Ali znam za jednu firmu u Bosanskoj krupi koju isto talijani drze i radnici su zadovoljni a uz to zaposljava sve vise ljudi. Mislim da se zove Krupa kabine.
Laz kombitex se prodaje dio po dio privatnicima u Bihacu da ne navodim imena.Neznam kako kupuju ali kupuju a ovo je cista LAZ.
vjerovatno predizborni trik
@SuljagineFateMujoII nemam pojma ko je sta kupio, nisam odavle