Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo Bakir vec trlja ruke i oblizuje se :D
trljam mu ja mamu i oblizujem mu zensku djecu
Ja mislim da je vec narucio novu 8-icu....
Švicarci su institucija. Treba nam više ovakvih saradnji. Do sada je samo Bakir radio saradnje sa Arapima, i Haris sa Turcima, i to samo saradnje zasnovane na ličnom bogaćenju, a BiH ko šiša.
Ma ne trebaju nam saradnje dok je iste gamadi na vlasti. Ove saradnje u njihovim džepovima završavaju. Nego fino ih smijenit i onda polako, 90% nije Švicarska jedina koja bi ulagala. Neće niko kad vidi kakvo nam je stanje. Valjda krene nabolje.
KAKO NEKO MOZE OVAKO GLUP KOMENTAR PLUSEVIMA NAGRADITI MENI NIKAKO JASNO NIJE. PA ZAR NEMA KOD VAS IOLE INTELIGENTIH LJUDI KOJI UMIJU NJESTO PAMETNO NAPISATI???? KAKAOVA TELAD!!!!! PRAVA TURSKA GOVEDA!!!! EHEHEHEHEHE
Bakir 14 mil, dodo 13,5 mil, zlaja 12 mil, zeljko 11 mil, fahro 10,5 mil , pape3 mil i ostatak za raju . Posteno !!!!!
Il će prat' il će im se desetorostruko vratit putem diplomata !
Kakve Koristi mi imamo,nikakve sve to politicari ce uzeti
što će neko da se obogati...
da ulatu kupuju vrela,izvore i ostala nationalna blaga da bi na za koju godinu nasu vidu prodavali sa njhivom etiketom,pogledajte sta radi coca-cola i nestle po bosni i hercegovini.a vamo prodaju muda za bubrege pricom ulazka u EU.EU je moderna kolonizacija i samo drugacija forma izrabljivanja drugih zemalja ili sta im je inace u interesu ?
ja se iskreno nadam da su vec zmajevi otvorili vrata uspijeha nase drzave i da ce nadamo se barem nesto krenuti sa mrtve tacke... samo naprijed BIH..
malo i daju koliko naši dužnosnici love drže u njihovim bankama
dodik i njegova stoka nepismeni a on o evropskim vrjednostima jhhahaha
A jeste paljevine ko ce ozbiljan ovdje da ulozi ejjjjjjjjj Švajcarci. :D
ja san čuvo da svih šejesetipet idu u Krajinu i to u jean mali grodić porid Une :p
he smoke two joints
Hehehehe, imal neko u BiH (sem porodice blize i sire politicara) da nije odma pomislio NEK IMAJU DJUBRAD ZA LUKSUZNA VOZILA I OSTALA TROSENJA PREKO RACUNA :) Nije ostalo ni bogda vjere u ljude na vlasti
Taman dovoljno pokrice za Birac iz Zvornika .Mile je odahnuo.
Kome lagume ti palamudiš i gradjansko društvo možeš onome tko nezna kako je u Švici, pa fino zemlja jedna a 3 kantona a u francuskom kantonu neće nitko da progovori Njemački ili Italijanski a tako je i u ova druga 2 kantona a da ti urediš BiH ovako pola problema bi bilo rješeno a ne samo Sarajevo da uzima lovu kao Beograd nekad.
Valjda ce ove pare biti investirane u prave stvari a ne da nestanu ko prethodne investicije u zadnjih 20 godina. Kriminalci!