Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je citava Evropa uzurbano radila na alternativama pred zimu, uhljebe u BiH to nije zanimalo. Zima se blizi, a rjesenja ni na vidjelu.
“Struka” koja tamo radi s kafe na kafu trazi rjesenje, ne treba se brinuti.
Ne treba žuriti sa ovim, i interesi Bošnjaka čekaju i blokiraju se, Bošnjaci moji samo polahko, sjetimo se kad je Izetbegović potpisao ugovore sa kat. i prav. crkvom a do dan danas nema ugovora sa islamskom zajednicom, sve rješavati u paketu!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odmah odbijanje. Ne moze se sjesti a Banjalukom I Beogradom I izabrati fino rjesenje? Ne treba nam politika koja nudi hladne sobe nego politika rjesenja. Lako je sitom imat puna usta Bosne, postoje I usta koja zele jesti a I ona koja ne zele cvokotati na hladnoci.
Kad se sjetim kad je Izetbegović potpisao ugovore sa kat. i prav. crkvom vjerujući da će se potpisati i sa islamskok zajednicom i šta bi? Još uvijek nije potpisan ugovor da islamskom zajednicom. Ne treba žuriti ni sa ovim, Bošnjaci u vlasti opametite se!!!! Sjetite se angažovanja helikoptera za potrebe gašenja požara i ostalih blokiranja!!
ovo ti je ~ daj da meni crkve krava da ne moram od komsije da uzimam mleko ~ logika mojti pajtonovci
kroz ovaj plinovod ce ici droga, oruzje, bijelo roblje, migranti, tijana ajfon.
da budemo krak da placamo RS transport krak ENTITET rs
Ne petljat sa zlocincima
Каква опструкција и лажи Странке за БиХ. У самом чланку је наведено да ће бити омогућено снабдјевање из више извора и праваца, а они злоупотребљвају ситуацију са Русијом и кажу да иде само из Русије, да би онемогућили развој Републике Српске.
Овај плиновод је значајан за енергетску стабилност БиХ и управо за диверзификацију у снабјдевању, али очито да зло и зле намјере према српском народу у Странци за БиХ не мирују по оној старој нека комшији цркне крава.
A SBiH sa onim rumenim se kao nesto pita.
Kad je licna korist, svi ulaze u poslove sa Srbima a kad je za narod onda se forsiraju nacije, proslost I tenzije. Srbi su dio BiH, a Srbija je komsiluk. Voli, ne voli, pamti, mrzi...al saradjuj za obostranu korist. To je obaveza prema narodu a suplju nakon kraljevskih toplih obroka nek politicari ostave na nedovrsenom velikom mesnom obroku.
dosta upitnih cinjenica navedeno...
ma tekst necu ni da citam, sa njima ni kokosinjac ne treba praviti. to su zaostali zlocinci koji slave genocide i kao nesto se svete turskim okupatorima, a zahvaljujci njima opstali. i danas turska u njih investira, a sve kao ne vole se
Nece da moze !
Izborna godina ..plina,hrane.para..svega