Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom Sarajevu se prave samo hoteli. "Okolo gladac unutar jadac" ..problemi sa vodsnabdijevanjem. Zicara za Trebevic ce proraditi o mjesecu "Limburgu" (nikad). Nemate gdje parkirati auto u ljetnoj sezoni... muzeji mamo malo pa ne rade... Problemi sa gradskim prevozom... Sta se nudi tim buducim turistima? Spavanje u hotelu u kojem veci dio dana nema vode???
Pa opet u Sarajevu pola miliona turista a kod vas u PCu se na prste mogu izbrojati. Problemi sa vodosnadbijevanjem su ti u padinskim dijelovima grada, a ovaj hoteli i njih vecina nisu na padinskim dijelovima tako da ne razumijem odakle ti ovo da negdje veci dio dana nema vode? I gdje to uopce veci dio dana nema vode, u padinskim dijelovima imas 2-3 sata preko noci (2400-0400) kad nekima bude regulacija i to je to, kakve ti beljezgurije provaljujes vlahundro?
I kakav Trebevic covjece, jel ti fakat mislis da turizam u Sarajevu ovisi o trebevickoj zicari? Hahaha kako jadno, kao sto rekoh, bujrum u Sarajevo, uvijek puno turista, a u vasim vukoje**nama nikog zivog. Crkni od muke
bolje bi bilo da su neki park i malo zelenila napravili, da moze svako sjesti i odmorit se. ovako u luksuzni hotel moci ce samo nasi politicari izvodit ljubavnice. taman mogu i grijehe okajat poslije u katedrali.
hotel?pa naravno
Ja reko dzamiju prave.
Jos jedan Bakirov imaginarni prijatelj pravi hotel..
ko gradi hotel, zasto hotel, ima holidej proradio pa ga ugasise? sarajevo najmiliji grade popravismo te do paraolimpijade. pare hoce svi, pare mogu sve, ali pare su u stranci. ovo nam je nasha borba dala... al nema marshala nego samo mashala brada i bradica...
dajem glavu, ruke i noge da ce sta god izgrade tu biti ruznije od rusevine
Znas li kako je izgledala zgrada Feroelektra? Hotel ce biti iste vanjstine. Predivna, austrougarska gradnja.
Sarajevo sve ljepše i ljepše, mashalna
Treba ostaviti par srusesnih zgrada se nikad nezaboravi sta su bradonje sa brda uradili gradu Sarajevu i citavoj nam BiH onako kada raja sa zapada turisticki dodje da vidi ko su i sta su cetnici.
@M84 Mogu ti samo poslati kordinate da mi posaljes mater i sestru zajedno da je iskaram ovim osunecenim spicastim turskim kurcem od kojeg si i ti nastao lep pozdrav komsija.
Bez brige. Toga ima dovoljno. Sto po fasadama u koje nije ulozeno ni marke u zadnjih 20 godina, sto po trotoarima i plocnicima sirom Sarajeva.
Cekaj, tu je tramvajska=dzamiju gradi ccc SAMO KLASIK, KLASIK...
samo pravite i obnavljajte naše Sarajevo, ostavite koji fasadni trag od tenkovskih i minobacačkih tokom opsade grada.
Evo stranica, ko voli hljeba bez motike, a od svake budale koju nagovoris da radi, uzmes 10 centi. Pa za 5 $ ti treba samo 50 budala. Meni leglo 40 $ na paypal racun, pouzdana stranica, aktivna od 2009, da varaju proculo bi se dosad. http://www.innocurrent.com/?reg=242619
Tek je sad jasnije zasto se narod borio. Puno ce biti bolje kad se pita turcin nego kad su se pitali stanovnici sarajeva koji su feroelektro izgradili.
Koliko komentara o tome kako ce izgledati zgrada, samo pokazuje da raja komentarisu nakon sto samo naslov procitaju. Sve sami hegeli.
Tu treba napraviti jednu veliku kladionicu
ja bih jos one 2 zgrade iza srusila, poravnila, i park napravila. ubacila klupe, i projektovala filomove na onom zabatnom zidu..kino u parku, ohh
Kace pemzija