Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu agresivni danas sa ovim putevima izgleda SDA masinerina se upalila. Usput da napomenem da se necemo provozati u narednih 20 godina autoputem od mora do posavine
Ne grade stranke ništa. Gradimo mi građani - porezni obveznici. Stranački uhljebi samo gledaju kako da pokradu što više mogu.
Bravo SDA 💚💚💚💪 Trojka pokupi ovo smece ispred zgrade mi smrdi! 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A sto forsirate kao gradnja autoputa,rekao bi covjek da cemo imati zavrseno uskoro Medjutim Vi ste placenicki portal od strane ovih sto vladaju, zasto ne pisete o akcijama PONOVNOM Poskuljenju goriva nista to,a?
Bravo SDA 💚💚💚💪 Trojka pokupi ovo smece ispred zgrade mi smrdi! 😂
Dok oni naprave autoput nece biti ko da se vozi njim. Oni koji ostanu u drzavi nece imat para da placaju autoput uz vec izuzetno visoke cijene goriva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto ovo nazivate više puta u člancima Hercegovački autoput...ovo je Bosansko Hercegovački autoput
Jeste li mogli zamoliti izvođača da nam prevede komponente izgradnje na narodni jezik? Ovo copy-paste, pa ti kontaj šta je pisac htio da kaže.
Jedan je raspon dugačak toliko, ukupna dužina DVA raspona, vidljiva na slici je 294 metra
Jel to Samo NiP projekti mogu da osvanu na klixu? Zasto vam smeta ovo? Nije uredu da se jednostranacki izvjestava.
U Njemačkoj traze nove radnike....🤔🇩🇪
Samo nek se gradi ljepa nasa domovina!
put iz nigdje u nista
Što dadoše Slovencima prevarantima da budu podizvođači ?
Izbori, izbori, izbori .... tako da imamo zadovoljstvo da se gradi u izbornoj godini radi propagande a posle izbora razlaz s bauštele. Onda se čekaju novi izbori a bauštela odmara. Šta bi s onog Neuhranjenog tunela ?
Eto pocela izbora kampanija 3 vijesti u auto put i magistrala je roku od 5 sati. Dame i Gospodo narod BiH od akciza je platio vise od 2 miljarde KM taj autoput trebao biti gotov davno. Placao 51.8% moj dohodak kao poreze(penzijo, drravstveno, za nezaposlenost, PDV, akciza,naknada za vodu, naknada za zaštitu od prirodnih nesreća) drzavi da bi se vozali Audijama i isli u shppoing u Milanu.
Bravo SDA 💚💚💚💪 Trojka pokupi ovo smece ispred zgrade mi smrdi! 😂
Spojili kinezi Peljesac sa kopnom za 2 godine. Idu izbori pa sad ko fol radite. Ma mrš djubrad pokvarena. Hrvatska za 5 godina sve autoputeve zavrsila. Nije vas stid reci da je ovo impresivno. Avedjani unsred mora napravili ulaz u tunel. 30 godina 120 km pravite. 4 km godisnje.
Bravo, svi se fale sa nečim što je u svijetu normala...trebalo je sve bit gotovo koliko su uzeli na akcizama za gorivo
Impozantno. Evo zasto gradjevinsku branshu zovu neimarstvo. Onaj u ravnici progrne buldozerom, negdje skine, negdje malo doda, nabije sljunak, predje valjkom i - asfaltira. I onda, poput Vucica, kite hvalospjeve kako su sagradili auto-put. A gledaj ovo! Spojiti nase bosanske-hercegovacke vrleti - to je pos'o. U Bosni, otuda, cak i prezimena, npr. Neimarlija, ...
Subovi ha?
Totalno nepotrebno dug most na pogresnom mjestu....bice i pola vremena zatvoren kad puhne niz neretvu