Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo razloga zašto se Turci puno ne upliću u konflikt na Krimu i u Ukrajini uopće. Pametna odluka jer sjeći granu na kojoj sjediš je patent koji se pokazao uspješnim za neke koji bi da budu svjetskim policajci.
Sve je u interesu, i u licnom i poslovnom svijetu, samo kod nas politicari gledaju ovaj licni svijet i licni interes (a ovaj poslovni sviejt se odnosi da se nesto obavi da se neki sporazum zakljuci da se privuce strane invensticija a ne samo da se prica o vitalnom nacionalnom interesu, foteljama i koje novo sluzbeno auto kupiti)
Nek im BH Airlines dadne na uslugu svoju flotu Airbus A380 aviona ionako ih imaju previse :P
ko ono rece da Rusi nemaju para :)
Kakve veze ima bogatstvo stanovnistva sa bankom? Primjer: sarajevski Ans-Drive je dobio kredit od jedne BiH banke u iznosu od 150 miliona KM za izgradnju Sarajevo Tower-a. Zasto onda Sberbank ne bi dala 500 miliona za 3. IST? Da je Rusija tako "jaka" kao sto mislis, dala bi par milijardi za aerodrom a ne sitnih 500 miliona kada de zna da ce projekat kostati GOTOVO 30 milijardi dolara.
Srećom nije im kredit dala Hypo banka, završio bi aerodrom kao Alta ili Holiday.
Gledaj kako braća sa obju strana surađuju. Šta je kod nas zapelo? Ha braćo?
ako pitas srbe i hrvate, zapeli muslimani ako pitas srbe i muslimane, zapeli hrvati, ako pitas hrvate i muslimane zapeli srbi a ako pitas i srbe i hrvate i muslimane onda zapeli rusi,ameri,turci