Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cionistički sluga A braca muslimani mu po svijetu nemaju sta jesti
Trebo je uložiti u motorke, kupiti dionice STILH!
@Cipiripi123 ... On je zaslužan za mnogo toga, u Saudijskoj Arabiji ima 50.000 prinčeva i princeza koje svi žive životom zlatne kašike. Rat u Jemenu... i još mnogo toga.
Doci ce i njegovoj vladavini kraj! Narod mu je nezadovoljan, u strahu živi, bježe od idiota. A ne spominjem sta radi onima koji nesto kazu protiv njega... Zatvara, ubija, muci, sjecka otapa u kiselinama kao sumece...
Pa tako je u Saudiji vec 200 godina. Cak je malo postalo relaksirano kako je on preuzeo. :)
Nedo Allah Palestini sta dat,Siriji...haman je to haram,jelde smrdljiva Arapcino???A kapat ve pare,od hadza ste vjerski turizam napravili
Bolje u mene da ulozis, vratis mi kredit 100 hiljada, i jos nekih sitinih kredita i to je to, HVALA
Uložiti lovu u npr JP Morgan je haram, jer zna se, da baratuju kamatama. Toliko.
Pomozi Palestini i onima koja je pomoc potrebna
Procitaj malo svetu knjigu Kur'an. Odakocili ste od tih principa radi dolara iz Amerike.
najveci neprijatelji muslimana su bogati princevi i kraljevi
Kretenu jedan napravi svoj brend ! Trošiš Allahovu ( naftu ) blagodet u tudje brendove a niste u stanju fabriku čokolade sami da napravite!
Nas zaobiđi ako ikako možeš.
narezali lika ko salamu i nikom nista, koje dno dna od covjeka...idiot
@mcobanovan7 pa kad bi tako djelio pravdu sta vi zapadnjacima i istocnim silama rekao onda,Koliko su oni komplet gradova narezali u prah? Smanji dozivljaj sa tim novinarskim spinom.
Muhamed Bone Saw
Da je imalo pravde na svjetu, ovom kamiloglavom peksinu arapskom bi se presudilo kamenovanjem do smrti. Poslije onakvog ubistva u istambulu jedini gori sugavci od njega su zapadni kerovi koji i dalje odrzavaju diplomatske odnose sa ovom poganom stokom funjavom. Doduse nadju se slicni jbga :)
Ovo onaj ubica -koljac -kasapin!
Nije mu problem uloziti nije ih zaradio
Kud ce sad kad su cijene dionica najvece.
To su tačno stvari gdje ja ne bi ulagao ništa. Ta kafa je preskupa i nema boljeg ukusa od drugih proizvoda, Microsoft stalno pravi greške kod softvera i ja uvijek koristim kokurenciju. Za Zoom me čudi da je tu uložio jer ne vidim velikog potencijala.