Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok su onako redovi ispred ambasada slovenije i njemacke dugi,neboj se promasit cete vi i 2 milijarde,ovi sto ste ih otjerali iz zemlje su vasa najbolja investicija
Jaci smo od Kenije 😀 suti samo nek ne puca
Sve je to fino,ali smanjite namete već postojećim privrednicima pa će oni moći povećati proizvodnju i zaposliti više radnika.Davanjem državi od skoro 80% je u najmanju ruku ludilo sa kojim se bore oni koji imaju firme.
Rodjak, sta ti pusis??
Dal' su to investicije u vidu kupovanja domaćih firmi dionica - da kasnie ne bude niti jedna domaća, nego strana tvornica. Da Bošnjo bude jeftini rob u sopstvenoj državi? - jer mu je stranac okupir'o zemlju lobiranjem, daBogda se SVI nepriljatelji BiH još na ovome svijetu pržili!
Ima li investicija kakvih po Krajini, ministre?
Ovog čovjeka nakon što ga Dodik smijeni, kad bude novo vijeće ministara, treba angažovati u privrednu komoru ili nešto slično. Ako ima imalo mozga i pameti.
od ovi više od milijardu KM stranih investicija u BiH i ekonomskog rasta meni samo malo narasla kita
Sarovicu da su svi ostali sabrani pa i pismeni i slifovani a posebno odgovorni poput tebe i Zvizdica bilo bi sigurno i mnogo vise al ovako sa ovim ostalim trgovcima magle necemo nigdje sem u sunovrat.
tebi je cilj da sto duze ostanes na poziciji i uzimas novac za mlaćenje prazne slame
Gospodine Šaroviću hoće li sirotinja imati nekog Interesa od tih milijardi.Lijepa je ta priča , a bitan je konaćni rezultat te priče ,a vudimo jedni imaju za radipanja , dok mnogi dahću !
Vise se love vrti oko Mesija...dobro jutro politicari.
Pa majku mu staru Sarovicu, ne privlace se investicije samo sto se napravi konferencija. Uslovi Mirko, uslovi.
svi mu se smeju......al' dobar je Šarović, samo pozitiva....... ;)
Cilj opravdava sredstva,dragi nas Ministre👍🏼😊