Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pc glupani izgradili onaj autopud do prdnjavora koji zjapi prazan a na doboj-brod dionici nemozes proci od kamiona
@OGM Kad se uradi ova trasa iz teksta biće gotov auto-put Rudanka-Doboj-Prnjavor-Banja Luka-Gradiška, što nije malo. A kasnije će se to spojiti na Vc, kad bude gotovo od Zenice do Doboja. Pa će iz Sarajeva moći autoputem do Doboja, pa ili za Svilaj ili Gradišku, zavisi u kom pravcu se putuje.
@OGM Mogao bi se i put Beograd-Sarajevo tako uvezati...preko Tuzle do Doboja, a od Doboja već ima autoput. I postade Doboj centar centara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što se ne ugleda Republika Mrska na Pederaciju PiH, Pederacija je u zadnje dvije godine napravila 500 METARA autoputa i postavila (doduše drugi puta jedan na drugi) jedan kamen temeljac! To ti je vlast, i to ti je sposobnost, a ne k'o mrski Dodo, naprijed Radonja i Bake, na krilima do slobode, i u jedinstvu je bolja budućnost! Zlatko, od gline ćemo te praviti, davno sam ja to znao i rekao..
Ta to ti? Pomijes'o tablete?
@underwater Ma jok, nego mi janjetina nešto nije 'sjela' zadnji puta. Kako ti sa grahom deveraš?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neka prave ljudi autoputeve, iskreno slabi su putevi od Doboja do Slavonskog Broda. RS je fakticki ravna i moze brzo da napravi autoputeve dok je situacija u FBiH komplikovanija 10 puta. Uzmite samo kanjoj Neretve vijadukti, tuneli planincuge ali ce valjda nekad da to naprave. Doboj bi trebao da bude raskrsnica autoputeva jer je takav geografski polozaj.
Samo tako mogu puniti budžet ! Kome treba autoput to nije važno ! Neka košta što više, jer se tad može zagrabiti dobro !
Dok naprave kilometar autoputa uniste deset kilometara lokalni puteva,bolje je da nista nerade..
Ne mozete vi ni krompirusu napraviti a da se na zaduzite.
...pala prva lopata...
pREDIZBORNE SPIKE SU POCELE NARAVNO OVCE CE OPET PROGURAT,
sad ce biti rasprave, hoce li biti sa lijeve i li desne strane rijeke Bosne.
......hoće li republika srpska uvesti vinjete ili će naplata biti kao u fbih....
Po prqvilu drzava gradi autoput
vic godine
Svi znamo gdje je Tovira...
@valerij lobanovski 😂😂😂
Kad predjes ti Velebit dodjes u Mazin dje zivi ludi Jovo i njegov mali sin svuda kamen samo kamen tvrd a Jovo svira gusle kao lud dosla nova vlast kaze mars na voz tada je Jovo poludio skroz..
Samo gradite ljubi vas Babo sve ce ovo ostatit kroz nekih 20-40 godina DRZAVI tada i Republici Bosni i Hercegovini
A dje Ramizu auto i pecat..
Radite malo, dosta je bilo fašizmovanja.