Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve će to Njiva dat legitimnom za opstanak u vlasti.
Koliko VLADA ima u drzavi BiH, na svim nivoima, koliko vladajucih politicara na budzetu, koliko limuzina, sofera, sekretarica etc., a u drzavi 350.000 nezaposlenih, koliko penzionera po svim mogucim osnovama; to ne bi mogla izdrzati niti jedna Norveska🤔😂😡Naravno da se mora zaduzivati, a politicari se toliko zaduzuju kao da se nece vracati dug😱😱Naravno da ce se morati vracati, ali narod kad glasa ne shvata da Oni te dugove moraju vracati
Ono kad dom penziona na silu postane hotel.
je li ovo ono zaduzit ce gradjane a preuzet ce ga privatnik
Za sta ce im hotel kaf placaju najam prostora mnogim privatnim licima bliskim strankama?
Dobra stvar,narod neka odluci i neka ima svako udjel na hotelu pa neka uloze narodne pare.
Eno vam i hotel Ruža, svakako je vlasnik odusto od njega i zlapi prazan.
Treba provjeriti sa debelom Miom , možda se i odgovor dobije.
Tako je Roki!!! Zaduzite nas 15 mil, a odradite za 10 mil . Pri tome izaberite najlošije materijale da to ni na šta ne liči za 5 godina. Pa ja. Navikli smo. Šutite ćemo kao i dosad.