Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir Arnaut je postavio svoju suprugu Sanju Bagarić za PR na aerodromu gdje ima platu 3000 km. Uz Arnautovih 7000 km u parlamentu to iznosi mjesečno 10.000 km primanja. Ma bravo Damire. Nisi ti levat.
Tacno tako samo sto si zaboravio da je bez konkursa postavljena preko noci!
pa nek ima.. ne može sposoban džabe radit... ako zna radit nek uzima, al nek završi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SBB da dobije vecinsku vlast od BiH bi napravili Njemacku.Uradili su u kratkom periodu vise za BiH nego SDA za 20 godina ( sta je SDA uradila ???).
Napravio je zato Bakreni vilu na poljinama sa trezorom , ako zapuca da se moze sakriti :)
Nije to bas tako,napravio je Bakir jos puno toga,al po Turskoj :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...
Bravooo. Kad ima volje ima i načina.
Cunami pravednosti!!! 🍀🍀🍀
Tako to rade graditelji države !
dokaz da ko ima volje da pravi promjene i napredak ima i sredstava! Bravo za rukovodstvo Aerodroma!
Nisam ni očekivala ništa manje.. Svaka čast.
a ljudi osigurani na 4 h
Sano naprijed nade bosanske. Samo SBB što obeča to i ispuni, ovo je jedan od dokaza za to
Nemoj ziv bio da i u Bosni botovi poput tebe puste korijenje pa da nas smaraju po komentarima portala kao sto rade ljudima u Srbiji. Providan si do bola, hajd tutanj, zaradjuj za sendvic kod SBB-a negdje drugo.
Komacno i neke lijepe vijesti, bravo!
ovi rade ko BandiĆ u zg. 24 h dnevno 365 dana u godini!
Razvaliti će 5 dunuma asfalta i opet to asfaltirati. Ti bi rekao da prave nov aerodrom koliko je to propaganda. I kad se vanjski klozet pravi treba objaviti na Klixu.
Sa zeljeznickom stanicom u Sarajevu se nemoze ni porediti.
Veca je autobuska stanica u Sarajevu od zgrade aerodroma sarajevo,hahaha...
jedini nacin da bosna ide naprijed je gradnja i naravno zaposljavanje te smanjit odlazak mladih i pametnoh iz nase lijepe bosne...dosadasnja vlast koja hara (korumpirana sda) nije imala namjeru gradit vec samo unistavati i prikupljati samo licnu korist ovo je jedan od lijepih primjera kako da idemo naprijed... svaka cast samo naprijed
Za svaku pohvalu, drago mi čuti da se u ovoj zemlji nešto radi i gradi...dosta je bilo "prelivanja iz šuplje u prazno"...poštujem i cijenim samo konkretne stvari...