Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Sa u Neum odem jednom ili nijednom u godini. Dva put max. U Tuzlu idem minimalno 15 puta. Kako bi se ja i drugih 500 000 radovalo kad bi nesto slicno brzoj cesti bilo izmedju dva najmnogoljudnija i porezno najopterecnija kantona.
Ne ulaze se u sirotinju prijatelju
Ja imam goriva, ko ima auto da se provozamo?
kako to ide kod nas, jedan dan cesta se radi, 7 godina kasnije gotovo
Pajdo 90% trase puna linija. Bošnjo će ovdje preticati po punoj, a pogotovo će voziti 120 km/h kao po autoputu.
Meni bi muka dok pregleda video. Kome treba rollercoaster kada mi imamo ceste koje su bas atrakcija.
Super brate, barem nešto. Samo što nisu ovo davno uradili. Sad će biti onih koji će reći ukrali su, napuhali cijenu ali svako u njihovoj situaciji bi malkice uzeo, čak i opozicija, da obliže prste barem.
KOME JE SMIJEŠNO DA POLITIČAR IMA 5.500 KM MJESEČNO, NEKA ODE U BANKU ILI MIKROKREDITNU I PODIGNE KREDIT OD 5.500 KM NA 5 GODINA! VRATIT ĆE 8.000 KM I IZGUBIT ĆE 5 GODINA ŽIVOTA! PARAZITI UZMU 5.500 KM SVAKI MJESEC REDOVNO. DA LI VAM JE I DALJE SMIJEŠNO???
Kojim parama da se provozamo? 😂
Sto ga klix preko pune linije prestize hladno
vidimo moze se i na punoj preticat. 0,48 video
Jedna si jedina!
ovim hejterima sto klikaju minuse da dodam: i najljepsa i najdraza, Bosna i Hercegovina koja je bila, jeste i biti ce, ali nije vise prkosna od sna. Svim hejterima zelim da im se djeca zaljube u osobu druge vjere tj. drugoga tzv. konstitutivnoga i da im sa tom osobom budu sretna, zdrava i zivjela sto godina.
Nije izgradjeno od vaših (narodnih) para već većinski od kredita koji će vaši unuci plaćati. Vi ste kokuzna generacija koja samo sjedi na dupetu, kuka i uvijek bira iste mufljoze koji nas zavaljuju u generacijsku robiju.
1. Zavrsen Peljeski most. 2. Zavrsena cesta Stolac-Neum 3. Vrijeme je za izgradnju dzamije u Neumu.
gdje ovo novi put, sve sami makadam!!
hocu, upravo kontam da se provozem neki 15km do jezera
Svaka cast! Zbog ovog puta sam odlucio ove godine u Neum ici i kod nas lovu ostaviti ❤️
mozda bi i otisao da nije gorivo haman 4km