Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
85 kilometara za 11 mjeseci? Patriotski Eurosfalt bi 1 kilometar mjesecno gradio bez problema...
1 Reich, 1 Volk, 1 Führer...zamisli da svi imaiu 3 glave?
Nek uzmu nama Lašvu. Inače necemo nikad. I lovu od klirinškog duga, namijenjenu za taj projekt smo spiskali ima 3 godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vako je i SDA povezala Krajinu sa maticom, Sarajevom, pa mi sad treba 6 sati do glavnog grada. hehe
Rjesili se Vlaha i sada sve napreduje. Vlasi su nazadak
Ovi će prije asfaltirat cijelu državu nego nas WC bude završen
Uvjek je i bio Azerbejdzan zar su ga oteli da bi se opet spajao
I mi cemo al nemozemo bez izmjena ustava i izbornog zakona.gledat ce da to zavrse sto prije ako ih sta nezajebe
Armenci su narod koji je kroz povijest dosta propatio jer se nalaze na možda i najgorem području gdje velike sile testiraju svoj utjecaj. Ali brate zgaziše ih Azeri prošle godine za mjesec dana ko pas muhu.
A u prsloj Bosni autoput 5C trebao biti 2012 gotov a do sad ni trecinu nisu uradili . Država za Idiote šta drugo reći
Ovako cemo mi gt rs
To je Putinova zona. Tamo odlučuje Putin o životu i smrti.
Putin im dao sve,osvetio se armencima
Pravoslavnim teroristickim primitivcima se pokazalo kako se to radi.
Ljudi građe i ulazu u ekonomiju zemlje a mi ludi Balkanci se ubijamo zbog imena i prezimena. Mi smo nedefinisano GLUP NAROD. EKONOMIJA PRAVI JAKE NACIJE A NE NAORUZANJE
Svaka čast. Pa moj Alijevu jesi li išta naučio ono Alijino magare kad ti je dolazio.Taj čovjek ne da ne zna šta je riječ razvoj on ne zna šta znači riječ održavanje. On i njegova SDA nije napravio metra pruge, niti jedne elektrane, aerodroma....za 30 godina.
Aliyev je smece od covjeka sta je uradio nasim ljudima sto su mu gradili hotele I zgrade. Treba on ici u 3 PM da bogda samo je gono
Mars marvo svetosavska.
Bez nafte bi bili ravni Somaliji
Mars marvo svetosavska.
ovdje nije riječ o ekonomskom osvajanju već prosto o obnovi osvojenih područja. ekonomski jake države to naprave lako, ekonomski siromašne teško. puno važnije od obnove je naći modalitet da u tim područjima žive ljudi.