Nova inicijativa
34

Privredna banka Sarajevo širi svoje poslovanje u Živinicama

Privredna banka Sarajevo
Privredna banka Sarajevo
Privredna banka Sarajevo, finansijski lider s više od 70 godina iskustva i banka sa najdužom tradicijom bankarskog poslovanja u BiH u pružanju kvalitetnih finansijskih usluga, ponosno najavljuje otvaranje nove poslovnice u Živinicama, s ciljem podrške lokalnom razvoju i prosperitetu zajednice.

Banka je uvijek bila posvećena svojoj misiji - poticanju napretka i financijske stabilnosti u regijama u kojima posluje. Ova nova poslovnica u Živinicama predstavlja priliku za sve kvalificirane izvođače radova da postanu dio naše rastuće kompanije i doprinesu izgradnji bolje finansijske budućnosti u Živinicama.

Privredna banka Sarajevo poziva sve kvalificirane izvođače da se pridruže ovom ambicioznom projektu. Putem otvorenog konkursa za javno prikupljanje ponuda, PBS traži partnere za adaptaciju i opremanje novog prostora u Živinicama.

Svi zainteresovani izvođači radova mogu se prijaviti za sudjelovanje u konkursu do 6. novembra 2023. godine.

Sve potrebne informacije i uvjete za sudjelovanje u konkursu možete pronaći na web stranici banke, www.pbs.ba. Vaša ponuda ima potencijal da odigra ključnu ulogu u stvaranju novog PBS prostora u Živinicama, omogućavajući tako pružanje vrhunskih bankarskih usluga lokalnoj zajednici.

Privredna banka Sarajevo ostaje posvećena rastu i razvoju te se vesele uspostavljanju partnerstva s lokalnim izvođačima kako bi zajedno s vama stvorili novo mjesto za bolje bankarske usluge u Živinicama.

Nastavljaju sa svojom misijom podrške razvoju i prosperitetu zajednica u kojima poslujemo, te s nadom gledaju prema budućnosti.

Privredna banka Sarajevo - vaš partner u finansijskom napretku.