Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmetli Energoinvest bi to sam sredio, za sekundu !
Sad BiH sto ima 3 Termoelektrane zagadjue pola Evrope a Njemacka sto ih ima preko 80 ne zagadjue , Fancuska preko 40 , USA stotine , itd ,itd , industrijske drazave se izgradile na uglju ( i obogatile) sad lagano prelaze na vjetar i drugim sole pamet.
Jos 3 napravti i pitati Njemce kako oni izdrze sa svojih 80.
Čestitam od srca. Neka je sa srećom.
Nadzorni tim, hm, noc vjestica
Koje su to budale vracaju se unazad 50 god.sad nova tehnoligija nudi mnostvo projekata da se energija dobije a ne da se unistavaju zivoti i priroda ( DEBILI )
Bravo , ionako nemozemo da dišemo od smrada, zagađenosti.... a Vi nam još više uništite okolinu.
Kakve mi debile imamo na vlasti to je neprocjenjivo,pitamo se onda zato nam djeca oboljevaju,zasto svaki gradanin ima rak i druge bolesti.Pa toliko smo bogati drugim izvorima a mi koristimo ono najjgore.
NESRETNA TUZLA I NJENA OKOLINA - NASTAVLJA SE TEROR TROVANJEM - NISU NI POMISLILI NA NEKE DRUGE IZVORE
@nekonstitutivna Misliš možda na plin, mazut, bio dizel, sunce, vjetar ili nešto drugo. Pa koji ste vi debili nepismeni. Uvijek je bolje napraviti novi pogon u ovom slučaju Blok7 sa novom tehnologijom nego postojeće modernizovat jer nikad neće bit kao ovaj novi što se tiče zagađenja okoline. I šta misliš koje je isplatnije, ugalj kojeg imamo nego ostali izvori energije. I kolika bi u konačnici bila cijena kWh da koristiš nešto drugo osim uglja.
Tuzla, Goražde metropole, industrijske zone. Sarajevo je samo veliko selo
@Arkham 😂😂😂😂😂
Najveca poslijeratna investicija u BiH je u termoelektrane koje vise niko ziv ne gradi. 🤦
@gerilac ne bih se složio ako pogledas malo sajtove iz EU vezano za termoelektrane vidjet ćeš i iznenaditi se da 50% struje u EU proizvode TE i da razvoj planiraju sa TE u sistemu koji obuhvata i solarne i vjetroelektrane, Znači to da niko živ to ne gradi ne pije vode jer se razvoj elektroenergetskog sektora u EU zasniva na TPP odnosno prevedeno TE.