Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koncesjija na 200 godina, bravo za Dodika hahahahahahahahahha
što da ne? ja bih sve tako gradio, umjesto što će nam svakih par godina dizati akcize na gorivo po dvadeset feninga za svakih sledećih pedeset km puta. putarinu ćemo ionako plaćati.
hazbinator, znaš li šta je koncesija?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
PROFESOR SPAHIĆ IZ BiH RAZBESNEO POTURICE: Ja ne smijem u Bosni reći da smo nastali od Srba Ne smijem reći da je Ferhad paša Sokolović bio Marko Sokolović, da je rođeni brata Makarija Sokolovića, a da je obojici amidža Mehmed paša Sokolović sa pravim imenom Radojica Bajo Sokolović. Ne smijem reći da je Omer paša Latas Mihailo Mićo Latas. Ne smijem reći da je sultana Abdulmedžida rodila Milica Branković, kćerka Đurađa Brankovića i da je njegov rođeni brat... itd
A to nema nikakve veze sa ovim clankom. Odnosno, ovdje si da jedes govna. Pozz
Da su mu roditelji bili pravoslavci si mogao naci u svakom udzbeniku za 7. razred osnovne skole.
Bibi džada koja vodi od B. Luke do šume u blizini sela Potoci, koje neki zovu i istočni Drvar ( selo sa 72 stanivnika ) . . . Ako to bude rentabilno, onda moRe i džada od nikuda do nigdje ...
Nije dodo glup. Hoce on da madjare preusmjeri na BL na putu za more i tako hrvatima otkine dobar dio kolaca
RS će imati najrazvijeniju infrastrukturu u regionu. šteta samo što država nije veća pa da poveže i ostale države u regionu. a sve je to razlog zato što su i ostali državnici isti kap dodik. svi traže svoj interes i političari evropskih zemalja i svijeta zato se lako u sporazume oko projekata i poslova!
Pozdrav, ako si za još jednu avanturu u kojoj možeš postati predsjednik, član kongresa, novinar, vojnik, radnik ili vlasnik fabrika onda si ti onaj koga trebamo u igri https://www.erevollution.com/en/register/53383 . Pridruzi se nam i skupa ćemo napraviti eBiH boljom i jačom. Sve upute i pomoc koju mozda budes trebao ce vam biti date u igri, kad se prijavite ona gore naveden link. Lijep pozdrav i očekujemo te.
Koncesija ? Nek dođu Kinezi za novu godinu na loakciju i premjere promet ako nisu tolike budale da vjeruju Dodiku. I nek zavežu novčanike da im i to ne nestane bes traga !
@drinsky1 i kako ce se to postici?
eto kineza
Masalah...a.b.d. do Splita!
Super... Od Banja Luke do puta AVNOJA, a put AVNOJA ili 5 korpusa je bila najbolja cesta u BiH prije rata.. Bolje će biti i unsko - sanski kanton povezan!
i sad je cesta avnoja super. prazna, široka, pregledna, blagih krivina u 95% trase prolazi kroz potpuno pust kraj.
Što se tiče našeg 24% WC autoputa najbitnije je da ima vremena da se on izgradi. Mislim da je sad prioritet Stolac i demonstracije u Turskoj.
Bacaju pare na autoput a nemaju od Banja Luke do Mlinista ni dvije postene dzamije.
@tender ti vjerovarno nemas ni auto vozis se dzabe tramvajem svercas se ili mozda na kamili ides do dzamije. Nama Bosnjacima je najbolje da se pokrijemo usima i samo sutimo...
to Srbi samo rokajte nek ovi moji prodani placenici Bosnjaci, turkoljubci i vehabije pocrkaju od zavisti. Sad ce uhljupi sarajevski preko Banja Luke u Europu da se voze
gledaj turkoguza i arapskih izmeta vehabosa sto pucaju minuse, da Bog da vas pakao snasao prije vremena prodate duse
@Integrator Ja iz pozicije Sarajeva vidim Hrvatsku i Srbiju u regionu, sve ostalo smatram svojom drzavom pa nema ni potrebe ni razloga da izbjegavam njene dijelove, kako god se oni zvali. A ne bi izbjegavao ni zemlje regiona, pa mir je :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)