Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitam na prepoznavanju potreba građana Ilidže i partnerstvu za realizaciji projekata
a sta je sa Bugarskim Kulturnim Centrom na Ilidzi !
Samo teretane u hrasnici treba otvarati.
bacanje para na žalost, u Hrasnici je sport uništen,kao i zainteresovanost mlađe populacije
pravit dvoranu koja se nemoze samofinansirati u danasnjem vremenu je prava budalastina. Nisam vidio projekat ali ako nema bar 4 poslovna prostora za izdavanje bolje da nema dvorane. Ako cete te prostore dati irfanu bugiju i ostalim nema potrebe pravit osudzeno je na propast.
Izgradila se hrasnica kao real madrid
Zadnjih 6 ministara u Kantonu , jedan pjevac, dva glumca , jedan turisticki radnik i zadnja dva sportisti. Dok su ova 4 bila sport razvaljivao u kantonu a kako dodjose ovi sportisti ode sve u tri lijepe
bosna radi,sarajvo se gradi