Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je sto gradite samo nastavite. AL ME ZIVO INTERESUJE GDJE SU PARE OD AKCIZA I ZASTO CE VAM KREDIT OD BANKE???
@ABORTUS1SDA Pare od akciza se koriste za vracanje postojecih dugova za AP i krpljenje rupa u budzetu...
Prosle godine prikljeno 1.1 milijardu maraka na akcizama od nafte i putarina. GDJE SU PARE ????
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Brze su gradili prije sa konjima, magarcima i kariolom nego ovi sadašnji neimari sa svom zivom mehanizacijom. 😬
@Cicibann pa braco moj, prije nije bilo sda ni bakira, nije bilo talova, nije se mogo tender raspisat pa poništit 16 puta
1.1 milijardu maraka na akcizama od nafte i putarina je 40-70 km autoputa. u zavisnosti od terena GODISNJE Gdje su pare????
Spajaju braca treci entitet sa domovinom. Ako nista, treba im cestitati na trudu. Samo su zaboravili da nisu svi Bosanci otisli u Njemacku.
ŽALOSNO JE ŠTO DANAS, VISE OD 25 GODINA OD NEZAVISNOSTI DRŽAVE, POČINJE DA SE TO NEŠTO RADI NA VEZI NEUMA SA UNUTRAŠNJOŠĆU!! Heeej, ljudi 27 godina je prošlo!!!!!!!!!!!!!!
Pa ovo je jako brzo, ali ozbiljno...uzimajuci u obzir da ce kod zenice za popravku tunela trebati 120 mjeseci!!!
Samo napred!!
bolje receno PUZ
Nisam bas upucen, moze li neko da mi odgovori znaci li ovo da vise ne bismo morali ici kroz hrvatsku do neuma, a ni preko svitave?
Posto bosna zeli u evropsku uniju smanjili su carine i poreze na uvoz i da bi popunili rupu u budzetu uveli su AKCIZE, samo krpe budzet.
Za par godina gotovi radovi? Ruku na srce, ovo bi kinezi uradili za 6 mjeseci.
@Zam Za 3 mjeseca, ni dana više!
Wow ostao sam zatečen, koja brzina gradnje cc
Kad će se graditi luka u Neumu?
Bolje da su je nazvali kornjaca, a ono u zenici magarac.
Autoput Mostar -Sarajevo bi bio glogov kolac u srce ustaskim idejama, trecem entitetu i herceg bosni! Ne znam zasto SDA je pristala na ovu igru?? Ne zaboravimo da je Mostar spojen sa Splitom a nije sa Sarajevom!
@samlecugne i daj klix trazite izvedbene i glavne projekte od onog tunela prema Gorazdu kaze nemaju nista samo neke ideje a citav drzavni vrh se nabio da se slika.