Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva bager iz 6 prespektiva, jedan valjak iz 4 perspektive. Jedan covjek koji se jadan slomio hodajuci ispred fotografa. Kako rade ovi iz Tarcina “kada krenu” ce ih stici.
Građani FBiH će finansirati kreditima izgradnju koridora Vc. Zatim će plaćati putarinu kada se budu vozili. Zatim će uredno plaćati dodatne putarine kupujući gorivo. Ali nije to sve. Plaćat će uhljebima visoke plate u firmi Autoceste FBiH. Zašto to sve radimo ? Dajmo koncesije investitorima neka oni to finansiraju i koriste odredjeni period i plaćajmo putarine samo kada ih koristimo !
@Formula1 Ne ide to sa koncesijama tako. Koncesionaru moras garantovati godisnji prihod, i ako ga nema od putarine, placa ga drzava iz budjeta. I koncesija se obicno pravi tako da koncesionar udupla ulozeni novac. Jeftini krediti su bolja opcija.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Na ovakvom terenu mogli su se udružiti iz okolnih naselja i lopatama napraviti autoput. Razgrni šikaru, utabaj, postavi asfalt i ogradu. Lakše je ovdje napraviti autoput čak i od dionice doboj BL
Da nije žalosno bilo bi smiješno.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Tarcin konjic Jablanica , to je ono sto je potrebno ,ovo mogu napraviti djecica sa kanticama i lopaticama.
svaka čast bolje da se bilo šta radi nego da sve stoji
Putarine preko suda traziti da se one skinu za Bosanske gradjane. One su nelegalne jer ih mi i gradimo . A samo stranci koji prolaze placat ce putarinu . Dok ce mo m placati preko poreza i goriva za popravku istih onda kada se izgrade. Sud ce imati posla i ovo je nelegalno. Putarine placaju oni koji grade puteve.
i za odrzavanje .. onako kako je to u njemackoj ki svuda po svijetu. Finansijer ne placa putarinu .
@ljetozima A ti bujrum u njemackoj placaj autoput
ov ce imati smisla jedino ako se i ostale dionice konacno pocnu raditi , znaci sve na koridoru wc. kao i drugim autoputevima a mnogi su zaboravili onaj dole za Grcku od Trsta koji finansira u biti EU. Sto li
slika 10... nisu li srbi sa jna dovoljno mina postavili 90tih, treba s to iskoristiti
Iz Albanije nas zabrinuto posmatraju. treba im reći da se ne brinu. još duuugo će oni imati više kilometara autoputa od nas.
Opet put koji nigdje ne vodi a potroši se 50 miliona marak i to u Široki brijeg. Bitno je da se ne pravi cjelina na koridoru 5C. Provjerena finta HDZ-a u Bosni koji sluša naredbe HDZ-a u Zagrebu. Naši popuštaju ali ne dobijaju ništa. Sve plaćaju Bošnjaci. Putarine se ne naplaćuju za ove dionice.
eno čović vozi plavi kamion
pise izvodjac HERING, a radove vrsi gp ZADRUGA. 😂😂😂😂
Samo nek se gradi Hercegovina, a za Zenica-Doboj vidjet ćemo, inšallah.
Ovo ce da bude nalik na aerodromsku pistu na visoravni jer ni sa jedne strane nece biti spoja na autocestu jos dugo godina.
Dva bager iz 6 prespektiva, jedan valjak iz 4 perspektive. Jedan covjek koji se jadan slomio hodajuci ispred fotografa. Kako rade ovi iz Tarcina “kada krenu” ce ih stici. bravo Iskreno2018...potpisujem...nece za 10 godina završiti