Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A suvlasnik luke, ratni dezerter i muž od državne ministrice Gudeljević. Braoooooo...😂
Svaka čast. Ova trojka kod nas u Sarajevu ne može smeće redovno da čisti.
A jeste li razmišljali o elektrifikaciji i modernizaciji pruge brcko- banovici-tuzla, bez toga ovo je kozmetika
Bihać je odavno spojen sa Splitom..hvala sda
Obnovite prugu i provedite je kroz luku, tako da se dizalicom moze iz brodova vaditi teret i tovariti u voz, i napravite tu manji kanal na principu Panamskog kanala.
Ekonomski prosperitet po meni kao kod komentatora dole je upravo PRUGA!. Treba obnoviti pruge i prosiriti iste na dr gradove pa i one manje. Ljudi bi tako mogli raditi i 100km dalje gdje bi stigli za sat ako ne i prije i zaposlenost bi naglo porasla. Primjer Tuzla - Brcko, autom sat vremena a vlakom mozda 30min.
TREBA prvo hebat m onim poganim,, zelenim gmazovima.Poceti u Sarajevu i nastaviti tamaniti na svakom cosku! Bez Poljina, mozemo samo sanjati prosperitet.Zeljeznice Federacije su duzne milijarde.Nece da se druze sa zeljeznicam RS-a, koje su TAKODJE levatske i uhljebske rupe BEZ DNA! Prvo sapun, pa onda miris.Sretno nam svima!
Dajte ba malo prugu popravite da ne iskace talgo sa sina, da dodjemo do moszara za sat