Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu i nije bio neki veliki problem sem za ove što iz Sa idu u pravcu Zenice pa moraju sjeć traku. Problem je Vogošća i dva-tri bespotrebna semafora koji služe da prave gužvu i da se uključi onih 5 automobila po satu sa sporednih ulica. Ukinuti sve semafore do onog glavnog pored parka i samo njega ostavit... Problem riješen
Kada rade, ne valja. Kada ne rade, opet ne valja. Kada pojednostave, ne valja. Kada zakomplikuju, opet ne valja. Neka oni rade i miševi će da prigovaraju.
Hvala Bogu pa nam je ova vlast!
Jeste i ona problem al ipak mislim danje ujutro pogotovo veci problem u naselju Ugarsko hdje je ogromna guzva zbiig senafora. Cim ugase semafor ide se brze trebalo je prvo ono da rijese pa petlju a na petlji je vise problem onaj most koji je pogresno uradjen sto se tice ograde jer nije dobro postavljen ugao za pregled a petlja kao petlja i nine bila alarmantna al eto sto moze jednostavno kad moze konplikovano
Počela danas izgradnja a završnica se očekuje tamo pred izbore cca 4 god
visca beiha 1 nula!!
aha mashalna. sace nas oni pederi u EU puscat
Bravo,bio je vakat
i daj Boze da zavrsi
Ako ga budu koristili kako treba, nek me jebe odma
Joj komplikovani bas 90 dana rade
Zamisli rodiš dijete i daš mu ime DEDO
Postoji plan da se jedna skola u Novom gradu unisti i onesposobi..niti se ulaze u nju vise kako bi se otvorio prostor uzimanja te skole i prenamjena za POLITICKE SVRHE.
Imate kruzni tok preko puta mosta pa ne rjesava problem !!!
Ako su od 3 povezane cijevi 2 čiste, a treća začepljena, go.vna neće moći proći. Tako ti je i sa ovom raskrsnicom.
@amy88 Hoce sigurno smanjiti guzvu ali ne i rijesiti jer je problem u centru Vogosce kod semafora... Svakako treba kruzni da barem malo smanji guzvu.. A za dugorocno rijesenje problema ipak treba izmjestiti cestu izvan centra Vogosce..
Dyabe kruzni tok ako cete nakonm 100 metara roknuti semafor....
Još ne vidjesmo hajra od ovih silnih skrkanih miliona u longitudinale, kružne tokove, transverzale...Ja svojoj kući idem sporije, teže i komplikovanije nego ikada a nisam baš siguran da se iko ubrzao? Nema boljih praonoca para od ovih puteva, da je moguće napraviti saobraćaj u velikom gradu da ide k'o podmazan, vjerovatno bi to već uradili Ameri, Englezi. Švabe ili Francuzi?
@sandor1 Nakotilo se svijeta u Sarajevu a realno nema realne kapacitete za ovaj povecani priliv stanovnistva i povecanje broja automobila jer se infrastuktura skroz slabo ako ikako razvija...