Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek se gradi. Lijep je onaj hercegovački dio. Još da je ugodna vožnja...
zaobice Trebinje da jos mane imas potrebu ici u njeg
@jaranemojdobri treba se družiti. Onaj ko mrzi nikad neće biti sretan
Kad sam bio u trebinju nedavno, iznenadio sam se.Lijep grad, cist ,uredan , ziv, lokali puni, DU tablica koliko hoces!A i ovi iz bilece i ljubinja ih vec ogovaraju."Gospari su to ," veli meni jedan aludirajuci na ogroman novac sto se slijeva u grad iz dubrovnika!"Cak su i njihov (DU) mentalitet poprimili" rece drugi.Lijep primjer suradnje dva grada!
@stern gdje češ tamo žive ljudožderi, pjevaju šaji salate klat ćemo Hrvate
Pretpostavljam da ce toj zaobilaznici dati i neko patriotsko ime, Kamiondzija Vucurevic ili Nemanja Kusturica.
Trebinjska biskupija,najstarija katolička biskupija na istočnoj obali Jadrana. Prije dolaska Turaka brojala je 300.000 duša po urednim vatikanskim evidencijama. Dolaskom Turaka dio katolika je pobjegao prema zapadu,dio se islamizirao, a najveći dio prešao na pravoslavlje.
Srbima pravoslavcima kao turskim vazallima bilo je dopušteno ispovjedanje svoje vjere, pa su katolici kojima su priznati svi kršćanski obredi radije prelazili na pravoslavlje nego na islam. To je dokaz da nije bilo pokatiličavanja nego baš obrnuto pravoslaviziranja odnosno posrrbljavanja katolika Hrvata
To je dobro jer ako je po onoj narodnoj "Trebinje, Trebinje kad me vidiš j..i me", taj "grad" treba zaobići.
Booookireeee jel te stid imalo !!!
Sledeca zaobilaznica neka bude oko Rogatice
"Imamo građevinsku dozvolu za prvih 800 metara, a za preostalih 2,3 kilometra imamo obećanje od Gradske uprave da će se riješiti preostali imovinsko-pravni odnosi", Oj živote.
već odavno zaobilazim vlaške tamne vilajete
bravo, odlična suradnja rs, hrhb i rh se nastavlja. ove godine počinje i gradnja mosta gradiška-rh i spajanje autoputa bl-zg-bg sa najprometnijim gp. gradiška-okučani je najbitnije čvorište u cijeloj regiji.
Tako i treba. Treba u sirokom luku zaobilaziti ovo cetnicko leglo
Pa ne idemo svi u Dubrovnik preko Trebinja. Neko ode do Trebinja, a da ne ide u Dubrovnik. Ljepse je u Trebinju nego u Dubrovniku, naricito kad ja tu dodjem. 😊
Rece Dodik da sanja put Visegrad do Trebinja, a jes mu Gorazde trn u oku jer samo tuda moze i proci
5,5 km ce se graditi tri godine? što je najgore ovo ce trajati 7-6 godina.
3 godine ma daj molim te i plus ovo dodje kao neka vijest. sramota
Šeher Hercegovački ❤️