Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mepas Mall u Mostaru se prostire na 99.000 m2 površine, od toga 43.000 m2 namijenjenih za iznajmljivanje. Otvorio je navodno 1.000 novih radnih mjesta. Kakvih crnih 2.500 radnih mjesta u BL spominjete za centar koji će biti još manji? I još ga predstavljate kao najvećeg u BiH? Tri centra su veća od njega (Mepas, BBI, SCC... pa možda i BCC Tuzla)... u svakom slučaju, sretno banjalučanima!
Bingo u lozionickoj je veci od svih
Kakve veze velicina sa unutrasnjim rasporedom kako su planirali, prodavnice i ostale prostore koje ce ciniti taj centar. Nece niko lupetati bezveze zaposlice se toliko radnika. Valjda su pravili projekat kako ce sve izgledati i funkcionisati. Nije ovo ku*cenje ko ce vise i jace. Ovde ljude pojedose kompleksi i predrasude. Mepas Mall jeste veci, a da li si video koliki prostor je otisao na prazan prostor unutar objekta koji je izmedju etaza. https://s4.postimg.org/r0fby2z3x/image.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dodik njemu dobru lokaciju u gradu a delta njemu 200,000 u kesu
Boli ga, nagrada za dovodjenje investitora..
pa iskreno lokacija i nije toliko "u gradu". da se dod toliko mjesao, sigurno bi puno atraktivnija lokacija bila...
Veliki centri uvijek vise zatvore nego sto otvore, radnih mjesta. Sve male prodavnice, butici, kafei..ce da zatvore, jer ne mogu da konkurisu takvim gigantima. To je bacanje prasine u oci.Cuj nece biti otvoren prije izbora! Pa samo polaganje kamena temeljca je stvar Dodikove predizborne kampanje, koja je vec pocela.
A hoce li biti i Robocop uz taj Delta Planet?
moze li sta drugo osim trgovackog centra???
sta se kamen temeljaca polozilo na balkanu :D
i ovo sto je vec u Banja Luci je previse, ovo ce samo druge zatvoriti i naisto ti dodje.
2500 radnika, cujes li Bakire? 😂😂
Sacica onih koji imaju dovoljno da kupuju u DELTI idu u ZG ili BG u soping, a ostali narod neka gleda izlzoene stvari...
eto odakle 200 000€ mali avans za dozvole
hahahahaha mile kara djikane ne vadi i jos usi zavrce otvara im trzni centar za markirane proizvode a nemaju sta da jedu. Naravno pravice ga njegova firma a finansiranje ce biti izvrseno prljavom lovom po principu 70%/30% win-win situacija za mileta i kompanjone. Naravno pare unaprijed jer sve su prilike da ce se morati bjezati uzjebala se situacija lagano.
Hoće li biti mesdžid na vrhu ko BBI centru?
@VlahoRemovex Pa da Arapi lakše troše, a nek bude i kapelica nikom ne smeta...
Sretan rad Banja Luko i RS-u!!
@CXC Sto je babi milo to joj se i snilo😜
Hajde neka imaju gdje njemci i ostatak zapadne evrope dolaziti u nabavku. Je li tu u blizini negdje onaj aerodrom maovljani?
Pise Mile,pise hund....
Ko ce kupovati ovdje