Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ono dođu izbori? Nešto gledam ovu sekciju Investicije. Od septembra do decembra (4 mjeseca) ukupno 23 članka o investicijama. U januaru i februaru ove godine (2 mjeseca) čak 31, od čega 7 u zadnjih 7 dana. Nešto kontam da će nam ove godine tamo negdje do oktobra baš navaliti investitori.
...mene je ipak oduševila ona vlašićka megalomanija. neprevaziđeno. to ni šojić nebi mogo namaslat.
@commiemarshal Šojić je legenda "znam Đole,znam plivati,lepo plivam kereĆi" :)))
Meni je onaj iscrtani avion na zgradi pravo mocan. Totalno budala-proof da se ko ne bi zbunio da nije slucajno na autobusnoj stanici ili , ned'o bog, na kolodvoru.
Kako samo sporo ide kada država gradi i pravi neke projekte.
ovdje ce se zaposliti onih 98.000 hiljada koliko je preostalo od Bakirovog obecanja.
Airport Centar Sarajevo ce biti izgradjen za 6 mjeseci ali zbog urbanistickog plana morat ce se srusiti i onda praviti novi za izbore 2018 godine i bice puno ljepsi, veci i skuplji.
Mi smo velika bijeda u mozak -:(
ja neznam kome se ovo pravi ,ispade da nas u sarajevu ima 2 miliona stanovnika kad ono 700.000,ispade sarajevo metropola
Samo ce Nas zaduzit, a trecinu sebi uzeti a ti narode jebi mater i vracaj te dug i vasa djeca eto to je
Dobro sam ja rekao lako je nacrtati haj izgradi :-) , narode pored ovih lazi kojim nas obasipaju svaki dan pa vam se mozda cini da smo u Dubaiu samo da vas napomenem da ove godine je prva rata kredita MMF-u :-) . Ko prezivi pricat ce , nema plata ni penzija ...
ako ne slažu otvaranje će biti 2013... hidžretske naravno...
I kada bi to bilo istina, imamo 3-4 dnevna leta i to je to, haha. Kakve gluposti pišete, za navjerovati.
Cista lopovija.
počet će te kada bude prva rekonstrukcija aerodroma Trebinje
whahha Bekan je izjavio :D nisu nam bajke dovoljne pa smo poceli da pricamo basne :D
Projekat ispirajmo novce.
7 do 9 kino dvorana, pitam se samo ko ce gledati filmove u tim kino dvoranama, imamo 2 gejta a treba nam 7 do 9 kino dvorana, presmjesno.
@Durudaljka Ma to je sigurno novi fol kina. Samo ce se pornici prikazivati. Radit ce to ko ludo vidjeces.