Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je drzava u kojoj neki mogu sta hoce, ubijati, krasti, kriminalom se baviti a da jednog jedinog dana ne odleze u zatvoru, dok za postenu sirotinju i sjeca drva u zabranjenom bude kobna pa odlezi po 2-3 godine, jadno, ovo je grehota drzavom nazvati, ovo je cirkus!
Šta ima sad izgradnja hidrocentrale sa kriminalom i ubistvima ,izgradnja svake ciste energije je budućnost i smanjivanje CO2 i zdravlja vaše djece
Je*em vam majku prodanu izdajnicku, sve bi prodali za pare
Eto ti konaković tako bi prodao i Travnik ali mu Travnicani dali nogu
izgradite nam i statu-u sofradzije da ga vijekovima mozemo pi-sati i sra-ti
Kad te nešto zaboli pa ideš od doktora od doktora, nedaj bože nikome. Šta hoću da kažem kazat ću jednostavno. Zasadi paradajz, kad treba zalij al ne pršći lišće. Za rast mu daj nitrogen, a za plodove mu daj fosfor. Eno ga milina pogledati kako raste. Priđi mu i pomiriši ga milina, popravi ti dan, nemož se platiti. Ljudi nisu ništa drugčiji od paradajza kad je riječ o zdravom životu ili životu među bakterijama, smećem, i mirisima što ti pokvare dan ko tmurno nebo.
Fuj, sve bi uništili sto je lijepo u ovoj državi i to malo sto je ostalo divnog slobodnog toka rijeke Drine zelite uništiti.
Ovo onaj KonJakovićev perspektivni. Klepio lovu, i sad gradi sta god hoces
+ Općini Ustikolina 400.000 km godišnje, min 10 % proizvodnje TE Kakanj na god nivou, jeftin proizvodnja jer ne plaćaš ugalj. Na 15 km od Goražda jezero.-turizam, štiti od poplava, nije Privatni investitor. - Uzvodno Drinom gazduju dr preduzeća, mogučnost akumulacije i slabiji ispust, loša koordinacija par EP.
Sunce izlazi u 2 poslije podne, astma gratis
Neovisno svega seljaka mozes prepoznati..krije se zaraduje od drzavnih jasli..korumpiran..ide obavlja vjerske duznosti..povedi i Jara iz opstine sa sobom i Ziraka seljacinu i sve te iz vlade bpk sa sobom.nepismene likove..ja jeste seljadija ubiki ste i Drinu i Gorazdane...pas mater vam..
Stoga treba dati zdušnu podršku načelniku Općine Ustikolina i nikako slušati kvazi stručnjake koji se kriju iza parvana naroda, istvremeno vodeći ga putem podrivanja državno-pravnog sistema, a samim tim u nestanak...
Ukoliko se ne želi nastaviti permanentno raseljavanje naroda, morao se ući u projekte ovakvog tipa, odnosno projekte iznad 100 mil. KM.
Razvoj Ustikoline i opstanka naroda na teritoriji ove općine u direkotnoj su zavisnosti od kapitalnih projekta, u ovom slučaju je to HE Ustikolina
Samo da znate da kilo šećera moze da upropasti tonu betona, radite sa ovom informacijom sta hocete...
Mladi Nipovci dobili zadatak da brane Nacelnika po uzoru na Mafijasku sda Vise nip botova na Clanku nego sto je ovaj glasova dobio
Kojem budali može smetat gradnja investicija sa po gotovo čistom energijom . U Njemačkoj prave centrale od 10 kW ako je to moguće imaju 7000 centrala . Kako može jedna hidro centrala ugrozit bilo šta ako se gradi po zakonu i planu . Svagdje gdje je mlin bio može i hidro centrala . Ludi Bosnjo nezna ništa samo Radit za 500KM niti vizije niti budućnosti , ne prave se iduća auta na ugalj i drva nego na struju,
Ne kontaju ljudi. Drugo su male HE koje stave rječicu u cijev radi 1 MW. Ovo je ozbiljna snaga čiste i jeftine energije koja je poslije skoro besplatna. Koncesija za općinu svake god visine 10-20% ukupnog budžeta, 40 - tak radnih mjesta, sama investicija, održavanje remonti itd. Jedino što sumljam da će je ikad izgraditi jer 10 god o tome pričaju a čeka ih sanacija rudnika.
Mujo je slika i prilika... Stavio 500€ u dzep i njemu dosta.
Moze, kada je nacelnik idiot!
Nekad necu,ni kako ja hocu