Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazete posao za180 radnika a ja kazem da se nece ni jedan radnik vise zapåosliti . Toliko radnika ce ostati bez posla u drugim manjim prodavnicama jer im se crno pise.. Ovo ce da bude ona stara komunisticka poslovali sa negativnom nulom.
kolika je plata, jel redovna, jesu li svi radnici prijavljeni, koliko je radno vrijeme
Plate su redovne (svakog 20-tog u mjesecu) i svi su osigurani 100%.
Jedino se od nas otvaranje trgovačkog centra smatra ekonomskim uspjehom...
Mediji su cudo, kako kontrolisu mase, jedna toliko banalna vijest u odnasu na mnogo vece preobleme (zeljeznica, gras) se uvelicava o ovim problemima se ne iznosi pravo stanje, al' ko nam je kriv kad' smo glupi.
moj galijasevicu, firma je domaca, a domacih proizvoda u FISu nema ni 1% nemam ja nista protiv fisa, samo se osvrcem da nam je proizvodnja u kurcu
Dosta je vise ovih centara gdje cemo samo trositi novac,trebaju fabrike i neka proizvodnja gdje cemo zivjeti od svog rada a lahko je onda kupovati i trositi
usput, fis koliko znam proizvodi namjestaj i textil
onda znaci u fisu je domaca roba?
Domaći je namještaj koji je proizvela ambyenta, beby odjeća i čarape. To je sve FIs-ova proizvodnja.
Samo poslovni centri , gde su fabrike drugovi politicari ?????????
Bake-1000000-180??!Imal ko racunaljku?
znaci 300 godina