Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Boga nasem covjeku ugodit. Kad posla nema kriv je Bakir, i poteze se Titin radnicki raj. Kad posla ima onda ne valja jer ko biva nije plata 10000 za cistaca klozeta. Nama treba jedan Enver Hodza da nas zatvori od avijeta i da bije 50 godina dok nas ne izmjeni
realno, sto blize zagrebu i eu to zanimljivije za evropske investitore...
@Zoran Čmar upravo tako, nema tu puno razmišljanja...
još kad im SDA dođe kakav će raj da bude Allaham
Gase autobusnu stanicu da bi napravili tržni centar, kažu dolaziće hrvati u jeftini šoping.
Ovih sedam što mi je dalo pluseve , je 7 uposlenika autobusne .
Haram vam bilo svaka marka koju isposlujete. I nadam vam da će sve propasti svaki posao.
Kozarska Dubica ne Bosanska!
glasaj i dalje za SDA.
ma tamo raste zlato na drveću a umjesto vode teče med i mlijeko.
Taj nivo napacenosti kad se opstina de facto i de jure zove Kozarska Dubica, gdje god pogledas, ali oni uporno pisu Bos. Dubica, Bos. Brod. :D HAHAHAHAHAH :D
@Kai Zennin Kad se vrati bosanski jezik u tzv. RS, tad se vraćaju i ova lijepa imena bosanskih gradova. Kad-tad jarane diskriminacija mora prestati.
@Kai Zennin Sve je to borba protiv fašizma...
Super drzava za pranje novca, a mi ovce samo gledamo kako se bogati stranci jos vise bogate
kad neće domaći strnci neka im bude.
Raj za investitore hahaha. Kupio tunizanin kucu za 30 000KM i odmah je za klix veliki investitor.
svak ja sam svoj kovac zivot ako radite bez siguranja i ost uplacivanja
Bosansko Grahovo se u ratu privremeno zvalo Pasuljevo. Srpski nacionalizam je možda najtoksičniji nacionalizam viđen na ovoj planeti.
Cim kupite tu zemlju ona je ukleta, kod nas ko je ista pokusao neide od ruke sve kilavo. Puno smo vidili koji dolaze a jos vise koji su otisli.
500 km2 mala općina? toliko je i Zenica velika, nije to malo
Auuu koja šuplja, Dodik nas je uništio, Opština Kozarska Dubica za vrijeme vladavine SNSD je zadužena 25 miliona KM...Ovo pišu ovi njegovi koji imaju para, ratni profiteri, šverceri cigara i goriva. Još malo počeće otimati po gradu!!! Šuplja u svakom slučaju
@1viljamovka Ma pusti ga, ovaj je iz odlazeće američke administracije. Ili ono bi iz dolazeće? A bem ga, koje li ono beše?
sto dalje od Sarajeva tj. od SDA smrake i familijarnih klanova, reketa to bolje..