Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
investira Nijemac ali u BOSNJACKU BiH i BOSNJACKU Banja luku!Cetalji genocidasi vlasi aj sad lijepo zahvalite na SADAKI koju vam daju Bosnjaci i Bosnjacki Narod u Bosnjackoj BiH!Nase vjecne Sluge i KMETOVI ciganijo servijanerski-SIKTER!
http://www.messer.ba/PRESS/ARHIVA_VIJESTI/Otvorenje_novog_postrojenja_za_razlaganje_zraka_u_Zenici/index.html 20 mil EURA ;)
Al zato kad Saudijska Arabiju u Sarajevu uskoro investira 100 miliona u otvaranje najmodernijeg pogona za proizvodnju islamskih vernika sa osam minareta. Prvih sest meseci ce se pogon uhodavati i probno proizvoditi vernike, a onda krece serijska proizvodnja vernika od kojih ce mnogi biti za izvoz. Na taj nacin ce BiH postati najrazvijenija zamlja u regiji (u pogledu razvijenosti Islama u drustvu).
palac gore ako mislite da će albanci ostvariti veliku zaradu od turizma na sjeveru kosova
@Sara Neka jadan, da ne bi Albanaca i Bošnjaka da vam izglasaju nezavisnost, Crna Gora bi ostala provincija u Velikoj Srbiji.
ja nekidan kroz mostar prosetah, Hrvatski dio se krenuo rusiti, jer nema nigdje nikog..... Bosanski je to grad.
cak milion
palac gore ako mislite da su Banja Luka i Mostar najljepši gradovi BiH jedan srpski a drugi hrvatski grad!
Nek\' je vječna Crna Gora, živjela Republika Srpska :-)
ovo je tako bijedno da zvuci kao da je Dodik platio ovome da investira, da bi imao sta na vijesti napisati..... zadnji dah srpstva na Bosanskoj teritoriji
Ja investicije.... milion, pa to dodi i kompaniji ispadne iz vrata automobila kada izlaze ....