Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjaj Ogresevica ne kazem da je zlatan al kad uporedis s ostalim nije lose. Tako je kad se na vrijeme ocijepis od SDA.
Bravo !!!
Ovo se ljudima ne sviđa a sviđa se kad Bosnjo proda šumu u inostranstvo a onda ovi tu šumu u vidu namještaja vrate u Bosnu naravno po visestrukoj cijeni....dok sam sebi ne pomognemo nema nam spasa
Igrom slucaja u Sanici opcina Kljuc postoje vec postrojenja ali cilj je da se fabrika ta unisti a u tome vam je pomogao vas zet Amir Avdic.
@darki.parki ako je na vlasti sda nije nikakvo cudo da fabrike prpadaju,oni su unistili cijelu bih a da nece jedan sanski most
Njemačka firma , a bosanske plate . Ali šta vrijedi Bošnji objašnjavat koji svršava od sreće kad čuje NJEMAČKA . Zato je i otvorio firmu u Bosni kad može platit najmanje 4 radnika za jednog u Njemačkoj .
Ne pricaj sta ne znas, ja sam iz Cazina ta je fabrika blizu mene i pocetna plata je 1000 km. Prijatno.