Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa što u Meser ne zaposli Brata Mirsada nego u Autoceste Federacije
Moja nena nije turkinja,moja je Bošnjakinja 100% ,nek idu Bakir i Cerić u Tursku,yebla ih majka turska
Dok Bakir ide u Tursku da obiđe nekretnine i račune i ima turski pasoš,i kome je nena turska državljanka,vi ćete yebhavath te Bakirove koze a mi ćemo vaše parazitske SDA supruge i čerke koje ste pozapošljavali na budžet....
Dok Bakir ide u Tursku i osigurava investicije (samo ove godine 500 miliona KM za farme koza: http://www.aa.com.tr/ba/vijesti/59793--turski-privrednici-otvaraju-hiljadu-farmi-koza-u-bih, povratnički kredit od 200 miliona KM), Lagumdžija uvodi treće entitete i reže državni budžet, pritom pvećavajući entitetske. Navedite mi samo jednu značajniju investiciju koju ste vi komunjare doveli u BiH, jednu jedinu.
PA JEL OVAJ NIKŠIĆ SAD SVE FIRME PO REDU OBILAZI DA SE MOŽE SLIKAT U SVAKOJ
@hmh nek je imao veze brankovic j-e-b-o li ti on familiju
SDP je uradio vise za dvije godine ,nego sve prethodne vlasti za sve svoje mandate...ocigledno svima smeta SDP jer ne mogu da nastave sa svojim kriminalnim radnjama.
. DOK JE CETVRTASTIH GLAVA OD STANIVNISTVA U SARAZEVU BICE I KISIKA I HAVE I SADAKE !! . .
Veze ti Nikšiću nemaš, al eto, zapalo te!