Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebo te 3 miliona za opcinu gdje zivi 3000 ljudi, to je jedna kakanjska mjesna zajednica
Kalesija i sapna su za neum metropola
Bolje bi im bilo da plaze za te pare urede, cim izujes papuce ne znas jesi li na staklu ili kaktusu
100% sve pošteno.
Rađe uzet te pare podijelit a ne trošit na deblje zidove bezveze sta ce ti zgrada poput šoping centra u općini koja da ima 3 hiljade stanovnika... Koliko samo ljudi traži dva posla preko PickJobs stranice samo da bi isplatili sve i da djecu prehrane a vi tu bacate pare bezveze umjesto da date neki mozda poticaj svojoj opcini ili ljudima samo da im bolje i lakše... al ne bitno da imaš velik ured ko jedna Hala...
E jade jadne. Umjesto da ulazete u turisticke sadrzaje vi iskrcavate milione za gradnju zgrade opcine. "Pametna investicija", nema sta, seljachine!
po izgledu i stilu oblacenja, vidi se da je znanjem i dobrom prezentacijom dobio projekat
A sta ce vam, gdje su stanovnici?
Nije bitno koliko m2 ili para. Bitan je odnos broja općinskih garnitura i relnih potreba. Ako je za 20 - tak uposlenika, može i od 5 miliona. Pa da se višak prostora da za ostale potrebe općine. U BiH višak općinske-opštinske administracije po stanovniku preko 60%. A gdje du kantono i dr uhljebske varijante.
MA NEMA SANSE DA BI OTISAO NA LJETOVANJE U NEUM BOLJE JE KRAJ RIJEKE NEGO NA BETON KO ALKATRAZ,A GUZVA JEDNOM I NIKAD VISE
Utalilo se malo majku li vam raspalu ybm. Ovdje se treba poceti baviti samo kriminalom!
Za 6 mjeseci radova preko 3 miliona opa a material sto ce biti utrosen vjerovatno nece ni 30%od cjene preci ,neko ima tu korist debelu.
bolje da puste da se zenit renovira
hocel i to dat tajkunu Bakusu ili nekom drugom slicnom haha
Ma bravo Neum. Tako treba. Ulozite i usminkajte sve.
I BILO JE VRIJEME !
Ko mi pokaže fiskalni račun za smještaj iz Neuma ja mu duplo refundiram i ljubim ga u guzicu
Ja sam bukvalno svaki put dobio, ali iz hotela. Za privatni smjestaj ne dobijes ni u Italiji svugdje. Za Hrv i CG koje su velesile da ne pricam. Tako da...mojne majke ti. Svi kafici uredno izdaju racune.
si mozda mislio za Parking, kakav fiskalni za privatni smjestaj
Znaju neumljani gdje uložit novce od turizma