Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ovog grobara ubaci ovdje. kako moze nastavnik muzičkog biti na ovoj funkciji?
Moze uvuces se Fudi sto vise u guzicu i eto ga..
onakvom potencijalu od planine, koji je zanemarivan godinama od strane vlasti, treba pristupiti sa ogromnim investicijama, ko ce se sigurno isplatiti. zenica koja broji preko 150k stanovnika nema adekvatno izletiste, sto je gradu sa zagadjenjem prijeko potrebno. 1. uredite cestu do gore, 2. sredite planinarske staze do gore i biciklisticke, 3. sredite klupe i sadrvane, 4. napravite wc, 5. riješite vodu..
6. nabavite pristojne rostilje, 7. obezbijedite kante, 8. otvorite kafice, 9. organizujte kakve programske sadrzaje preko ljeta, 10. obnovite postojeće terene, 11. pa tek onda razmisljajte o izgradnji nove skijaske staze i savremenog lifta, jer je ona staza premijesna za ulaganje. ps nemojte se brukati oko naplate parkinga.
Ono kad prodaš rođenog oca za fotelju
O čemu ti bolan,pa na google maps ima adresa autobusne stanice u zavidovicima i žepče a nema adrese stanice u zenici a hoćeš neka izletišta a elementarnu informaciju ne znate staviti
Ooo Nedim jesi li to tiiii
Svaka čast direktore.
sta ti dodje momir talic
Naplacivaj materi parking,pa nije Jahorina kretenu retardirani kako vas nije stid reći da će te parking naplaćivati ... Fudo bandit pljačka Zenicane na sve načine.
@Mirzareli, čekaj malo! Šta si ti uradio a da za to nisi trazio pare? Pa ni babi svom bi naplatio. Hoćeš da imaš gdje da parkiraš plati covjece u Zenici se svaki parking u gradu placa. Pa neka se placa i gore!
Hahaha nekad mi bio nastavnik muzickog.. Ali dugogodisnje clanstvo u SDA ga je dovelo na mjesto za koje nije sposoban i nije njegova profesija .. Vjerovatno se radi o nekoj muljazi, bice pranja novca
Bolje bi da prije toga obnovite cestu čitavom dužinom do Smetova.. Asfalt je ispucan i pun rupa i oštećenja.
@Mirzareli o tome ni rijeci...znaci...uzimanje lopatom...kako ce ljudi dolaziti na smetove.zar to nije najbitnije
Sve srpska prezimena. Ali neka.