Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je T I T O u njemu boravio i Mostar je bio Mostar.Sad lako dodzose ovi nacionalistiki kozojebi unistise ga ama bas do kraja tako da mu je sad od svega ostalo samo ime a i to je pitanje " do kada ".????
Samo neka se gradi , bas je ruzno bilo vidjet ovu rusevinu , a Mostar u samom centru ili razgranicenju ima dosta rusevina , Boga pitaj kad ce se to srediti.
Stavljam 100 maraka da neće biti gotov do 2025. Obnavljaju ga vec 10 godina a ni postene skele nemaju. Toliko o napredku 😋
Ti znas pisati, ali ne znas citati. mi slike otvoriti... ljudi digli drugu etažu, a ti se pravis tu ekspert gradjevine i investicije.
falak urcu vishe
eto Huse da vas "poćera"- neda slikat....... :(
zapaso covic
Cuj napreduje, ovaj zid sto ga vidite je vec bio tu i oni ga krpe preko godinu dana, dok u istom tom periodu "prosjecan privatnik" kupi zemlju, napravi zgradu petospratnicu, proda stanove i ove godine ce na ljetovanje mjesec dana od profita ...
@patlidjan obrisaše te, šta ti je reć' ljubomora 😂😂😂😂😂😂😂😂
Sad ce onaj bot oplest po talibanskoj sirotinji , frajer 24 h na forumima , vidim i po indexu komentarise ...
@Bashar-all-assad pod kojim imenom
@Bashar-all-assad Ma plaćenik koji radi za sendvić
Ako od ove ruševine uspiju napraviti ono što su planirali, biće prelijepo.
Bravo bravo.Divne vijesti iz Mostara.