Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trebaju nam zgrade, TREBA NAM VODOVODNA MREZAAAAA
kome nije jasno, intenzivno se radi na pravljenju fildzan drzave koja će ustvari biti 'vikendica' braci arapima i turcima. Sve inteligentno će otići, a ostace samo bijeda i fukara da hizmeti za par stoja.
piše vlasnik "Koldoo" a očito treba Koldzo
hebote vuče me turski investitor za ruku da mi napravi benzinsku kraj kuće, a ja odbijam!
nek cemo i mi dobiti hilton konacno
super, podržavam, samo ako nije kakav predizborni fol,
e čuj Fatih Kol, isto da se zoveš Hilmija Bond.
Zašto je to isto ?
Al nam državu kvare ovo što se gradi ne planski.. umjesto da imamo industrijsku zonu pa shopping zonu pa ostalo . . kod nas sve je pomiješano šteta vala.
Fensi sobe bez vode u 23h.
To mosnjak Bookir gradi hotelcic
Trebali bi i katedralu uklonit bzv stoji niko je ne koristi
Podrška investicijama, a Hadžibajrićeve blokade i "uzmanje naknada" treba procesuirati. Načelnik otima od poštenih da bi platio kampanju...
Trebali radnika da dodzem? Ozbiljno
Ima li gdje vise negativaca nego na ovom klixu. Sta god da se gradi ljudi samo traze u tome negativu. Najlakse je ispijati kafe, zaliti se na arape i turke sto ostavljaju par ovdje, pljuvati po svima a vi kao dobri sto nista neradite
Ubi nas izgradnja !!!
Super je ovo nasa "braca" Turci ovdje zgradae prave, a kod istocnih susjeda u privredu i poljoprivredu ulazu.
ja jutros serem i zamišljam da letim iznad Sarajeva. kada ce se graditi i investirati u Bosni , u BOSNI. ima li Bosne u pm??
paša, prvo napravi Hilton pa ćemo onda pričati o drugim projektima...