Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hotel Neretva, Hotel Ruža, poslovna zona u Vrapčićima, radovi u Sjevernom Logoru, VE u Podveležju, izgradnja kolektora, obnova pravoslavne crkve i još samo da se sve ruševine obnove i eto ti našeg pravog Mostara:)
Halo Halim Zukic kakav si mi ... Kad ti nacelnica neda u svom gradu da pravis turisticku atrakciju , presao covjek fino u drugi grad :D
bagra SDA,odnosno viscoke balije.....
Lijepi Mostar postaje jos ljepsi. :)
Obnova ove rusevine? Glupo do bola,pa ovo je nemoguce obnoviti,a to sto neko hoce da usicari ovde to je druga prica.
Ubleha za siroke narodne mase i pranje para. Ne postoji firma, bar u BiH, koja je u stanju da "renovira" ovu rusevinu posebno nakon vise od 20 godina propadanja na suncu, kisi i snijegu bez ikakve zastite. Jedino se kod nas moze vjerovati da ce gradjevinski radnici "u trenerkama" renovirati hotel star preko 100 godina.
Zainteresiran bio Importane, ali lokalni neradnici insistirali da vlasnik bude neko od domaće mafije. I tako, prodje 10 godina čekajući početak radova. Sad će malo čeprkat pa opet dugogodisnja pauza.
Skutori na aparatima. Nakon Ruze sad i Neretva :) Cujem i pasarela uskoro zavrsava
@SlucajZornic Ruža ti je ustvari Marriott. Stranac vlasnik i ovim tempom neće jos 2 godine. Prvi gosti u Neretvu će ovim tempom ca 2040. A pasarela kojom se ponosis je obični pješački prelaz. ;-) a ulaz u grad s te strane je ravna neviđenoj kasabi.
Vidi se da si pravi ciciban. Ruza je samo pod licencom Marriota, ali je izgradjena turskim novcem kojeg je dogovorio istini za volju Bakir. Otvaranje Ruze se ciljano tempira pred ove izbore, a vrpcu ce presjeci Bakir, mozda cak i Erdogan. Pasarela otvara sjeverni logor koji vrijedi suhog zlata u Mostaru, a oni koji trebaju da znaju njima je poznato. Sto se tice Neretve cekalo se da se proda VGT osiguranje, sad kad je Grawe kupio VGT, taj kompletan novac ce biti ulozen u Neretvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pseudomaurski stil za pseudogradnju, pseudoautoputevi, pseudosistem, pseudovlada... za pseudodržavu.