Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Euroasfalt nastao iz pokradene Hidrogradnje!
Hrvatska i BiH su toliko povezane da ne mogu jedna bez druge. Svi koji to ne vide ili su indoktrinirani srpskom propagandom ili rade za srbadiju.
sanjo87, nažalost to je istina, razmisli, u čijem je interesu sukob Hrvatske i BiH, odnosno Hrvata i Bošnjaka. Osim ako si i sama pripadnica nebeskog naroda.
Jeftina radna snaga iz BiH a Hrvati i Slovenci uzmu dobru lovu
Jesu li ovi iz Hrvatske ikad vidjeli kakve su ceste u BiH?Ja bih im toplo preporučio da se malo provozaju kad popuste ove Covid19 mjere i preispitaju svoju odluku o angažmanu firme iz BiH
Ne bih vam bio u koži...
Bolje su nase animacije 😂
Animacija vrhunska !
Smijete li njima ukrasti 3cm asfalta😂
Pozdrav za GP KRK i mog amidzu 😊💪
Jesu ove naše firme što grade puteve prenapuhane. Mislim čak da vlast kod nas i pravi to nešto malo samo zbog njih da, se u grade i to polako shodno svojim kapacitetima. Imala je i Hrvatska onu veliku firmu Al propadne čim ceste završiše. Nema tu biznisa bez političkog tala.
ovaj isti clanak ste objavili prije koji mjesec
Pa svima je vise jasno da razlog zasto se ne radi na izgradji autoceste do Mostara je zato sto Euroasfalt nema reference u izgradnji tunela.
Jesam Bosanac, al brate ja volim hrvatsku koliko volim i bh zivili komsije!
@aaa evo i oni tebe pozdravljaju
Kune se vole ,inace bosnjaci mrze Hrvatsku zbog svojih kompleksa
Jbg Rijeka je grad za sebe uvijek su odudarali od ostalih gradova u Hrvatskoj a Škurinje je predobro naselje koje se brzo razvije i ima prelijep pogled na Rijeku
Jah i?