Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je neki projekat sličan našem, što je nedavno pompezno Ajnadžić otvorio, mislim da je neki trotoar u pitanju ?!???!!
Mogli bi Ajnadžića zovnuti kad bude otvaranje mosta, on ima iskustva sa promovisanjem velikih projekata .
@nisamodavleja Transverzalama* :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako, lijepo, sve javno i transparentno.
Turci ce da nam zatvore more....?
Prelijep nacrt ovog mosta sa slike ... u Hrvatskoj se pravo gradi, auto-put sada ovaj Pelješki most.. drago mi je što susjedi ovako grade i napreduju ali probudi uvijek u meni i sjetu, pomislim ovako smo mogli i mi ..
Hocel se moci peljeske prec preko ovog mosta?
s južnokorejskim Daewoom ili Daewooom?
ni jedna vijest bez nacionalističkih komentara ove škutorske bagre krepane
Nek turci dobiju posao pa onda nek oni daju nekoj nasoj firmi da radi, to je prava stvar..
Budalastina teska.
Kapitalizam!
Nadam se da Hrvatska nece pustiti Turske nigde blizu svog vitalnog nacionalnog projekta. Naime, Turci uz svoju (i verovatno izbeglu sirijsku) jeftinu radnu snagu mogu da ponude izuzetno nisku cenu, ali ce ona ici na naustrb rokova i kvaliteta, kao i dugorocni ekonomski gubitak jer ce se umesto domacih, placati strani radnici i oprema. Slobodno trziste i konkurencija su izuzetno pozitivne, ali samo kad nema korupcije, odnosno kad svi ucesnici postuju odredjenu kulturu i pravila.
loš kvalitet ? pa jel ti gledaš šta se gradi po turskoj seljacino
Sve dok nas ne ugrožavaju, ako hoće da skrše milijardu na most, boli me patka...
Mislim da ovdje jedino mogu Turci odgovoriti adekvatno kako tehnicki tako i materijalno
inace ovaj Sara je bosanac glavni u Enki
Tara nije Bosanac. Otac Fevzija Hadžihamzić je iz Priboja, a majka iz turske porodice Kumbaradži iz Skoplja.
nek narod samo suti dok balijski politicari nam daju i sakom i kapom - peljeski most, sutorina , 9 januar sta li je sljedece lako se da zamislit
@Dain Ironfoot Hajde ti meni sada objasni, kakve veze BiH ima s mostom koji se gradi na teritoriju RH, ako taj most zadovoljava sve međunarodne standarde za nesmetanu plovidbu ispod njega?
Koja suvacka drzava zatvori nam izlaz na more mostom :), e sad da mi imamo nekog Castra, ili Erdogana, ili Caveza, mi bi poceli praviti luku u neumu, i narucili iz Irana (ako su nam braca, a Softic uci ezane po Iranu) tanker veliki samo oanko da dodje, i iz Kine narucio brod sa kontenerima onaj veliki, platio kapetanima da se prave ludi i da ne vise most i da samo idu kaaaaaaaaaaa Neumu......
@ante k ja moj ante sta te cudi neznas 100% NI KAKO IZGLEDA OBALA NEUMA ! 25 KM JE DUGA NE ONO GDJE CENTAR NASELJA OD 5KM NEGO JOS 20 SA DRUGE STRANE BRDA POLUOTOKA!!
Ja ne vidim razloga zasto bi mi gradili tu luku i unistavali biotop i nase more. Neka je obala duga 25km al luku ne mozes praviti u plicaku kojeg imamo. Luku da bi dobio na dubini moras graditi malo dalje u moru i onda bi ulazili u hrvatski teritorij i to ne bi valjalo. A i sam znas kakvi su lucki gradovi i njihova okolina