Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to, samo gradite, ovakve volim clanke. Kakav Ronaldo,Amra,Celebrity ovaj onaj, prodata vila u USA za toliko i toliko miliona. Sta vam je debili
HAHAHHAHAHHAHAHA a ko ce da radi kad je Brcko u dijaspori 😂😂😂😂😂 Pa nemojte biti kreteni, ko ce da vam radi za posranih 600 eura na tim jaslicama kad moze u EU da grabi 1800 eura 😂😂😂😂 E moja stoko, dzaba radite, rasulo je pocelo 😂😂😂
SDA DODJE U BRCKO I NAPRAVI JE METROPOLOM HA JA. SAMO GLASAJTE SDA AKO MISLITE IMALO DOBRO OVOJ NASOJ DRZAVI
Kad država neće da investira onda se mora pitati Europska Unija da pomogne.
Brčko Distrikt 2019.: 93.000 stanovnika, vrijednost gospodarstva 2.2 mlrd km, izvoz 230.4 mil km. Po glavi izvoze 2.473 km, a poduzetnici uprihode po glavi 23.655 km. Mislio sam da je ovaj Brčko Distrikt gospodarski jači.
Mala usporedba s Zapadnohercegovačkom županijom: 80.000 stanovnika, vrijednost gospodarstva 4.1 mlrd km, izvoz 666.4 mil. km. ZHŽ po glavi izvozi 8.330 km, a hrvatski poduzetnici u ZHŽ po glavi uprihode 51.250 km. U RH, ostatku BiH i regiji ZHŽ poduzetnici preko svojih filijala uprihode još 1 mlrd. km, sve skupa preko 5 mlrd km Hrvati iz ZHŽ stvaraju. P.S. podaci su prikupljeni od bonitetnih agencija koje rade presjeku stanja gospodarstva u BiH.
Koliko li će samo pojedinci iz ovog projekta izaći monetizovani?
Šaljem ti 1π! Pi je nova digitalna valuta koju su razvili doktori znanosti na Stanfordu, s više od 10 milijuna članova diljem svijeta. Da biste zatražili svoj Pi, slijedite ovu vezu https://minepi.com/noke990 i upotrijebite moje korisničko ime (noke990) kao svoj pozivni kod.
Cosco je najveća kineska špediterska kompanija i oni samo dolaze tamo gdje mogu povezati transport robe od neke morske luke do luke u Brčkom, a onda pravac Srednja Evropa i EU tržište. Izgradnjom Pelješkog mosta snimaju situaciju na terenu radi izgradnje luke u tom području!!!
ovakve vijesti volim
U zakonu se spominje uvoz robe morskim putem. Preko koje luke?
Brčko, veza BiH sa svijetom!
banja luka brcko
brcko je kako bi trebala bih izgledati...
Bravo Brčko sa Esedom na čelu
Pozdrav za moje Brčake koji žive u NRW pokrajini!
Nema nista od ovoga.. Zavrsit ce ko stadion.. Ili rumenkini bazeni.. Eso samo maocu sredi.. Ebo brcko..