Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi grade svojim sredstvima dok bolesnjaci prosjace. Zicara se nikad ne bi napravila da nije bilo humanog Svajcarca. Sarajevo je jedini glavni grad u Evropi u kojem nema vode. Kanalizacija se uzlijeva na ulice i u Miljacku. Kao grad je postojao do 1992, ovo sad je najobicnija seljacka vukoyebina
@LloydOnze glodji kost izdrkani dzamijski poturdjikanski bolesnjacki teroristicki psu
Bijelašnica raspad sistema
U toj novoj gondoli, jel'posebna cijena za strance ili je svima ista?
Svaka čast za upravu OC Jahorina...ZOI da se samo ugleda na njih...
''...u nju će moći da stane 10 osoba, prilagođena je i osobama s posebnim potrebama...'' Svi mi imamo neke posebne potrebe, pravilnije je ''osobe sa poteskocama u kretanju'' ili ''osobe sa poteskocama u razvoju'' Lp :)
Znaci Trbevic i Bjelasnica kasne...zamislite da se ovo napravilo na trebevicu i da se spustis u grad..al Bosnjo je to...de ti meni kikirikija a komsiji ne daj nista.
@akademskigradjanin 3 majmune evo banana.. da cetalji nisu srusili ne bi ni morali graditi
Svakim danom Bosna i Hercegovina napreduje, bravo!
đe maketa? ako je nema projekat 8ma sansu 😁
Vidjeli kako žičara naTrebević dobro radi pa hoće i oni
Hoce li bit moguce otic do europe sa njim.
Super. Oni sa Bjelašnice neka pogledaju kako se može graditi na planini a da pri tome ne praviš devastaciju prirodne okoline.
Odlicno se razvija BiH turizam, samo naprijed Bosnooooo!!!!!!
Jedna od najljepših planina u Republici Bosni i Hercegovini