Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA NA SRED STAZE NAPRAVIT APARTMANE I UKINUT TAJ DVOSJED NE IDE SE NA BJELASNICU DA SE SKIJA SVAKAKO
Hoteli na pola ski staze su česta pojava na evropskim skijalištima
@DostaDosta ma to mi sve vise liči na Švrakino a sve manje na planinu....
Čuj to,ja sam čuo da ce se iz tunela ulaziti u bazen i ponovo u tunel
Nigdje staza za setanje nisu svi skijasi. Mozes setati izmedju parkiranih vozila. Babin do je trebao ostati slobodan da se djeca sankaju, za djeciji ski lift i sl. Trebali su napraviti neku poprecnu stazu za setnju umjesto sto betoniraju planinu. Nesposobni i neobrazovani vode posao na Bjelasnici.
Iskreno ja što sam vidio i rijetko ko skija a kamoli borda gore. To su fotke to je instagram itd itd
Sve dajte Arapima i Turcima, jadna nam majka.
Nigdje idejnog rjesenja, projekta... sve rekla kazala... 🙈
Ma je li to ona planina gdje je uglavnom saobraćajni kolaps na jedinoj jadnoj pristupnoj cesti i planina za koju je neko odgovoran tek od 15.12. A do tada nema vozila hitne na planini?! Tamo trebaju apartmani džaba da se dijele, ali dok je ovaca biće i vune
@kolorit Nije jedina pristupna cesta, ali jeste najfrekventija. Ostalima se ne da ići "okolo".
To toooo ciglane dobijaju svoj puni sjaj! To samo rokaj pa iz betona u beton gore ocam’
najbolje da sarajevo iselite na bjelasnicu
To, seljaci...
Ojjjj živote, radim ko crnac i ne mogu djecu da odvedem na skijanje na Bjelasnicu a ljudi prave hotele k'o kule od karata...
@Odaado Pogresno radis. Dilaj varaj kradi ali to ti je sve rizik da padnes. Ako hoces da krades i dobro zarađujes bez rizika robije onda u politiku jarane . Ne kritikuj vec se guraj. Gdje si vidio politicara u bosni u zatvoru.
Hoce li imati i teleportaciju
Sve je ovo prikaz koliko su bjelasnica i ZOI zaostali za modernim skijalistima, neka hotela apartmana i shisha kafica, a to sto nema jedan lift za zimske uslove kako treba nema veze. Pa jedna mala jahorina je 100 godina ispred ali eto sve je to prikaz danasnjice u BiH i Sarajevu..
Samo vi nama hotela umjesto staza. Da budzovani mogu oko kuce da skijaju...
ok sto prave apartmane i hotele u brdima, al sada prave jedan odmah na pisti ispod kafica "Staza", uzas fakat kad ce ovo star zar nije dovoljno apartmana uz pistu, ima dovoljno prostora iza brda pa nek malo gospoda pjesaci.
Uskoro ce biti vise zgrada nego borova. Ako to vec nije slucaj.
Sta se ima gradit, i ovo sto imamo treba srusit😂😂😂😂