Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li biti kakav natjecaj, hoce li se odmah zaposliti 20 clanova uze, sire rodbine, poznanika
Super...
Zasto sluzi dizalica, da Srbija salje tenkove?
Jesu posrbice naselile Brcko nakon rata? Znam da su Bosnjani prije rata bili vecina u Brckom, a nadam se da su SDA, SDP i co bili toliko pametni da su kontrolisali cijelo vrijeme da posrbice ne nasele Brcko?
Aiii da vidite luke i cuda od dizalica u Amsterdamu, pa Hamburgu, pa americi i kini, auuu gdje se bilioni sedmicno pretovaraju, ovo je maciji kasalj, al dobro bolje ikad nego nikad, bilo kuda kiki svuda, da i mi imamo jednog Kikija-dorata!
Luka u Brčkom negativno posluje još od rata. Služi samo za uhljebiti stranačke podobnike i ništa više a sad su kao krenuli nešto da pokrenu. Ogromne pare iz budžeta su se tu slegle kroz blate i benifite a ostali samo minusi i krediti.
Sedmicna plata jednog fudbalera u malo jacoj ligi je nama kapitalna investicija. Kupili dizalicu u Brckom.
Kako je krenulo vrlo je lagano da ce Sarajevo zaostati za drugim gradovima. Za primjer, do neki dan Mostar je imao cinestar dok mi nismo, Tuzla ima pravi gradski trg a mi nemamo, Doboj i ostali gradovi imaju one timere na semaforima, da ne nabrajam jos. Mora se i glavni grad takodjer praviti.
Dovezli su crnce da renoviraju luku