Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ce biti gori i pogubniji od Brankovica. Za to ce biti krivi samo oni koji mu dopuste da to bude.
Ovaj ce biti gori i pogubniji od Brankovica.
BiH je imala brojne sanse da postane jedna od najacih ekonomija u Jugoistocnoj Evropi i bez elektroenergetskog sektora, ogromni su potencijali i ogroman se novac vrtio, ali je mafija iz SDA-SBiH -SDP sve unistila i opljackala ulazuci novac koji je trebao ici u privredu u izmedju ostalog i u Scepine nebodere. Narod to mora pomesti metlom.
Mafija hoce da unisti i ono malo sto nam je ostalo, sve kako bi udovoljla svojm gazdama koji imaju pare. Nece proci, upamtite.
E da Radoncic nije zaustavio investicije, sad bi Dodik molio da ostane u BiH, a Austrija i Njemacka bi se slomile da osiguraju stabilnost BH zbog par milijardi eura investicija. Al eto, mi pametni. Svu hocemo da uzmemo milione na guzove, a na kraju dobijemo nesto za usi.
Mustafa, ti i tvoje kolege ste najveći lopovi i jedini kočničari napretka ove zemlje, koji bi i mater svoju za novac prodali. Zato nemoj pričati svega ti o lokalnim mešetarima. Dosta nam je šuplje priče. Nismi svi mi ovce. Ima nas i koji mislimo svojom glavom.
pa ko će učiniti nešto tajkunima kadaoni sjede u vlasti ili su dobri sa pojedincima u vlasti. neće svoj svoga bolan..
@mešetari i @alijaizgroba Slažem se sa vama. Dodala bih samo da ne da se prvo jarani i drugi bliži obavijeste o tenderu u javnom sektoru, nego se tenderi prave prema njima-kroje se u dlaku, pa se objave... I onda Mujezinović meni priču priča. Potcjenjuješ naš um premijeru, sa ovakvim izjavama.
I tako, dok su se mešetari pozicionirali na svim nivoima vlasti, niko nije vodio računa o državi, nego o ličnom \"hajru\". Pa ne ide se na funkcije svake godine, nego kad te dopadne, iskoristi, heheheheeee U međuvremenu, jedina nam država došla tamo gdje se sada nalazi. A bilo bi dobro da se neko angažira i konačno procesuira rečene mešetare. I konačno, da se uvede institut odgovornosti i za one u parlamentima. Moglo bi i za nečinjenje....
imena i prezimena i stranacku pripadnost molim tih mesetara inace su plja prica mustafe mi
Mujezinovicu i kozama je do sada jasno da su \"domaci mesetari\" u sprezi sa jarcima na vlasti prave zesci lobi u vezi investicija i priliva kapitala na raznorazne nacine. Pocevsi od opstinskih/opcinskih tajknua u bilo kojem dijelu BiH i na bilo kojem nivuo. Bilo koji tender koji se napravi u DRZAVNIM, blentitetskim, kantonalnim i opcinskim strukturama prvo se JARANI/KOLEGE/KORUPCIONI PARTNERI u razno-raznim dilovima i talovima nazivaju tako da obicna raja nema sansi prici istom. Pricamo o nekoj providnosti/transparentnosti na svim nivoima vlasti.. jeste ali u duginim pederskim bojicama jedino! Mujezinovicu - ocisti stvoj tor prvo pa onda pricaj i prosipaj prasinu normalnoj raji ... cifre.. imena.. da se ZNA KO JE KO I STA ODRADIO I OSTETIO DRZAVU I SLICNO. Usput - zasto se isti ponovo zaposljavaju nakon ostecenja drzave? Da li postoji program po kojim se ogranicava pristup pomenutim osobama drzavnim dobrima strukturama i ostalim coskovima... ma bolje je ponovo ga zaposliti FUJ!
e moj mustafa, i kome ti to mazes oci? pa zar niko u ovoj drzavi nista sam skepati nemoze, nego kopira ono sto drugi izjavljuju. Dok navedeni problem je jedna od primjedbi EU-a prema vlasti R.Hrvatske, doticnom premjeru je ta izjava dobro dosla da vesla domace ovce.
mujezonović